Home Tehnologija Street View i na riječkim ulicama

Street View i na riječkim ulicama

6301
3

Google Street View napokon je dostupan i u Rijeci. Svojim kamerama Google je već pokrio znatan dio Hrvatske i moguće je ‘prošetati’ mnogim hrvatskim gradovima uključujući i Rijeku. Lica ljudi na fotografijama su zamućena, no ako opak ugledate sebe, možete obavijestiti Google da vam zamuti lice.

Ova usluga korisnicima omogućuje virtualno istraživanje lokacija i orijentiranje putem panoramskih slika snimljenih na razini ulice. Dovoljno je otići na servis Google Maps i zumirati pogled do kraja, primjerice u našem gradu. Popularni Googleov servis tako sada nudi i virtualan pregled riječkih ulica.

3 COMMENTS

 1. Satnica:
  20h vrata
  21h Jarboe
  22.15h f.O.F.

  Legendarna članica njujorške no-wave / industrial grupe Swans, Jarboe, dolazi u Rijeku u srijedu, 10.10., u klub Palach!

  Jarboe je, nakon razlaza s grupom Swans, nastavila njihovu mračnu i ekstremnu tradiciju. Kroz specifičan vokal, njen repertoar uključuje različite glasovne eskapade od stidljive učenice preko zavodnice do demona. Na svojim nastupima oduvijek teži ka finom podešavanju izdržljivosti – bilo fizičke, emocionalne ili duhovne.Njezin je rad unutar i izvan legendarnih Swans zadobio međunarodnu pažnju kritike i publike.

  Potvrda za to je i niz suradnji s vrlo zanimljivim glazbenicima kao što su Justin Broderick (Napalm Death, Godflash, Jesu), Jim Thirlwell (Foetus), Blixa Bargeld (Einstürzende Neubauten, Bad Seeds), Alan Sparhawk (Low), Phil Anselmo (Pantera), Attila Csihar (Mayhem i Sunn O)))…
  A jedan od njenih neobičnijih projekata je snimanje albuma “Neurosis & Jarboe” (Neurot recordings. 2003.), gdje se udružila i surađuje s kultnim klasicima i pionirima sludge/doom metal glazbe Neurosis, spojivši dvije naizgled nespojive stvarnosti u epsko monumentalno djelo. Na ovoj turneji, pridružit će joj se pijanist Renee V. Nelson, a set listu čine pjesme s najnovijih albuma “Idemnity I + II”, koja su uglavnom reinterpretacija Swans pjesama!

  Očekuje nas poseban koncert, mračna, bučna i provokativna Jarboe u novoj eksperimentalnoj fazi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here