Home Mozaik Tajna agentica Rina mora Mrkvicu dovesti do ludila!

Tajna agentica Rina mora Mrkvicu dovesti do ludila!

95
0

Riječanka Rina Dehni (25) ponovno ulazi u Kuću iako su je gledatelji izbacili prije samo tjedan dana. Antonija Blaće razjasnila je razloge povratka. Rina se vraća u Kuću s tajnom misijom. Prvi zadatak je zavođenje Mrkvice. Treba ga natjerati da se osjeća kao i ona kada je čula da njemu nije stalo do nje. Drugi zadatak je da naređuje stanarima i raspoređuje poslove. Rina ne može osvojiti glavnu nagradu, a ostali stanari je ne mogu nominirati. Može je nominirati jedino Big Brother ako ne ispuni svoje zadatke.

MRKVICU ŠOKIRALA RININA PORUKA

Big Brother je iznenadio stanare. Pustio je poruku koju je Mrkvica namijenio Rini. Kada je ugledao svoje lice na plazmi, Mrkvica se od srama pokrio jastukom. Ornela je pravila grimase povraćanja. Saša i Ivan L. smatraju da se ta poruka nije smjela prikazati jer je to njegova privatna stvar. Slijedila je i Rinina poruka.
– Sve u svemu, za mene je ispao muškarac svjetski – zaključio je Marko. Mrkvica je ostao bez teksta i otišao u krevet. BB ga je pozvao u ispovjedaonicu. Rekao je da je sretan što je dobio poruku, što mu je poslala pusu te da nije sanjao da će mu se ikada nešto tako dogoditi. (24sata)

Previous articleBuvljak Preluk – ruglo na početku grada…
Next articleFrančišković: Još uvijek promišljamo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here