Home Mozaik TBF unplugged na Trsatskoj gradini

TBF unplugged na Trsatskoj gradini

2388
0

Jedan od glazbenih vrhunaca ovogodišnjeg “Ljeta na Gradini” sasvim sigurno je ekskluzivni unplugged koncert splitskih hip-hopera The Beat Fleet koji će se održati u subotu, 16. kolovoza. TBF-ovci su unplugged svirku odradili dosad tek jednom i to na proljeće u zagrebačkom KSET-u, gdje je publika u jedan glas zaključila da je nastup bio „jedan od najboljih ove sezone“ dodavši da bi njima „trebalo zabraniti da sviraju ikako drugačije (nego unplugged)“.

I tako, tu-du-du nema nam pomoći… T.B.F. manija posljednih nekoliko godina poharala je hrvatsku glazbenu scenu pa je logično da nakon 18 godina “lutanja”, grupa napokon stigne i do Trsatske gradine. A upravo će T.B.F. biti prvi hip-hop (rap ili urbani-klupski) bend koji će nastupiti na pozornici Gradine i izvesti komplet svih svojih velikih hitova, a kojih je zaista mnogo: Genije, Malo san maka, Šareni artikal, Alles gut, Splitsko stanje uma, Papilova, Nostalgična i zadnji Smak svita s aktualnog CD-a “Galerija Tutnplok” koji je skupio čak 4 Porina.


VIDEO
: TBF – Smak svita

Ulaznice:
Cijena ulaznica je 60, 90 i 130 kuna.

Pretprodaja i prodaja ulaznica:
Turistički informativni centar (Korzo 33, 051/335-882) Caffe bar Gradina (Trsatska gradina, 091/154-1065) Kartomat na Korzu www.bascinskiglasi.hr (Rezervacija ulaznica)

Previous articleIstina o Falun Gongu
Next articleRijeci prvi znanstveno-tehnologijski park u Hrvatskoj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here