Home Mozaik Tinejdžerka napastovala očuha: ‘Sutradan me jedva pogledao, ali ja sam se samo...

Tinejdžerka napastovala očuha: ‘Sutradan me jedva pogledao, ali ja sam se samo nasmijala. Sad ga još više želim’

441
0
Photo by mentatdgt: https://www.pexels.com/photo/woman-in-white-jacket-at-the-hallway-1301544/

Nakon što su sve njezine prijateljice postale mlade majke, djevojka je zbog ljubomore i iste potrebe poželjela zavesti majčinog partnera, svog očuha kako bi s njim imala dijete.

Djevojka je potražila savjet stručnjakinje za muško-ženske odnose i napisala joj: “Ja imam 19, on 41, a moja majka 40 godina. Sve moje prijateljice rađaju djecu i jako sam ljubomorna. Biti mama je sve o čemu razmišljam. Moj očuh je divan, ali mama je uvijek bila za mlađe muškarce pa sam se iznenadila kad ga je dovela kući. On je u formi, zanima se za nas i nije njezin uobičajeni tip koji ju koristi i zlostavlja.

Slobodna sam i izašla sam sa svojim prijateljima prije nekoliko tjedana, nakon čega sam završila u klubu gdje sam upoznala ljupkog starijeg muškarca. Rekao je da ima 35 godina i proveli smo noć flertujući i plešući zajedno. Planirala sam otići kući s njim, ali on je nestao prije nego što je noć završila pa sam otišla kući, osjećajući se tužno i frustrirano.”

“Mama je otišla vidjeti moju baku za vikend pa sam ulazeći u kuću, nastojala biti što tiša kako ne bih probudila očuha. Vidjela sam ga kako spava na sofi, ispred TV-a. Izgledao je prekrasno dok je ležao, sav muževan i pospan. Nisam si mogla pomoći. Počela sam mu ljubiti vrat, zatim lice i onda sam ga počela trljati kroz hlače. Nije otvorio oči, ali me pustio da nastavim. Mogla sam reći da se probudio. Pružila sam mu oralni seks i svidjelo mu se, ali onda je izgledao užasnuto kada je shvatio da sam to ja, a ne moja majka. Sutradan me jedva pogledao, ali ja sam mu se samo nasmijala. Sada sve što želim je on. Ostali dečki koje sam upoznala se čine blesavima i nezrelima u usporedbi s njim. Da sam zatrudnjela s njim, je li bi moja mama ikad trebala znati da je to beba moga očuha? Vjerujem da bih ga mogla ponovno zavesti. Mislim da ne bi mogao odoljeti”, objasnila je djevojka.

Stručnjakinja za muško-ženske odnose, Deidre joj je savjetovala: “Nisi imala pristanak očuha pa je ovo bio seksualni napad. Nije važno jesi li muškarac ili žena, svejedno trebaš pristati na seks. Igraš se s vatrom i mogao bi te odlučiti prijaviti policiji. On nije zainteresiran za tebe. Njegova reakcija je sve rekla, a željeti dijete s 19 godina gdje biste najvjerojatnije završili kao samohrana majka nije dobro razmišljanje.”

Zatim joj je dodala: “Imaš cijeli život pred sobom. S vremenom ćeš upoznati nekoga posebnog i pobrinuti se da i on bude dostupan. Zajedno možete planirati dijete u sigurnijem i stabilnijem okruženju. Učini sebi, svojoj mami i očuhu uslugu i nemoj mu više prilaziti. Ako to spomene, reci mu da je to bila pogreška i da se trebaš u najmanju ruku ispričati”, piše TheSun.

Previous articleVIDEO: Ukrajinci napali Krim!
Next articleObjavljeni su sastavi za Ludogorec. Petković na klupi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here