Home Sport Tomić: Razočaranje je veliko ali bolja ekipa je prošla dalje

Tomić: Razočaranje je veliko ali bolja ekipa je prošla dalje

630
0

Goran Tomić bo je vidno razočaran nakon Rijekinog poraza od PAOK-a u uzvratu Playoff-runde Konferencijske lige.

– Razočaranje je golemo, uložili smo ogroman trud da bi se plasirali u skupinu Konferencijske lige. Ali bolja ekipa je prošla dalje. Pokušali smo na više načina i mijenjanjem sustava doći do rezultata, a apsolutno nesmotrena greška našeg igrača riješila je utakmicu – rekao je trener Riječana.

– Sigurno da smo svi željeli ići dalje uz podršku sjajnih navijača. Ali, nismo uspjeli zabiti gol. Imali smo par izglednih prilika, baš kao i oni, ali trebate imati i sreće da bi se ovakva utakmica dobila – kaže Tomić.

– Grci su bili izvanredni, jaki na lopti, mislim da su svi vidjeli o kakvoj se ekipi radi, punoj dobrih pojedinaca. Pokušali smo mijenjati, mislim da je dobro funkcioniralo u nekim trenucima, ali nismo uspjeli zabiti. Prvo poluvrijeme smo Grcima puno toga dopustili. Tomečakov gol bi nas vratio u život kod 1:0, ali nismo uspjeli. Mogu čestitati svojim igračima na maksimalnom trudu, bolja ekipa je prošla. Čeka nas Hajduk, to je takav ritam. Jako teških utakmica, ali ne sumnjam da će ovi igrači opet skupiti snage i pokazati dobru igru na terenu.

Previous articleJe li ljeto gotovo? Stiže nova jaka promjena!
Next articlePredstavnica učitelja: Jako puno je problema oko maski u školama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here