Home Mozaik Tomo Rini : Nek se Srpkinja vrati u svoju zemlju

Tomo Rini : Nek se Srpkinja vrati u svoju zemlju

329
0

Nakon izlaska iz Kuće Tomo, koji je cijeli tjedan tvrdio kako nije zaslužio nominacije jer je on jedan od boljih ljudi u kući, i nije se baš iskazao nakon što je pogledao tko ga je sve nominirao i koje komentare su dali o njemu. Pa je tako za Marka ustvrdio da je nasilno dijete, za Luciju da ima svoje demone, a najbrutalniji je bio prema atraktivnoj Riječanki. Tomo je naime ustvrdio kako je zbog njenih komentara ‘Srpkinja Rina zaslužila da se vrati u svoju zemlju’.

Razloga za veselje netolerantni Tomo ipak ima više od Lucije koja se treći put uspješno izvukla iz nominacija.

Njega će nakon izlaska iz Kuće unatoč svemu dočekati zagrljaj. Za razliku od Lucijinog dečka Igora koji je odlučio odreći se svoje djevojke zbog njenog ponašanja u BB-u, Tatjana je dala svom suprugu potpunu podršku. Tomo je kratko komentirao njenu podršku riječima ‘ona me pozna’.

Inače prozvana vladarica BB Kuće Rina, kojoj u Kući nije nimalo lako, osvrnula se na svoj odnos s Ivanom te je ustvrdila kako bi bila luda kad bih dopustila da ‘neka djevojčica’, odnosno Mira, utječe na njih. A otkrila je i da joj je palo na pamet kako bi njen zadatak mogao naškoditi Ivanu, ali da se nada kako se to neće dogoditi.

Zanimljivo je i da su stanari napokon uspjeli ispuniti tjedan zadatak pa će slijedeći tjedan na raspolaganju imati čak 2 925 kuna.

No to nije sve, stanari su uspjeli ispuniti i zadatak večeri pa će cijeli slijedeći tjedan uživati u brojnim luksuzima, ali bez Tome. (net.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here