Home Mozaik Tragična objava eurovizijske pjevačice: Ubili su našu braću i sestre, odveli nevinu...

Tragična objava eurovizijske pjevačice: Ubili su našu braću i sestre, odveli nevinu djecu i starce

181
0

Noa Kirel, izraelska kantautorica koja je ove godine bila njihova predstavnica na Eurosongu, oglasila se na Instagramu nakon napada na Tel Aviv i druge gradove. U emotivnoj objavi jasno je dala do znanja da stoji uz svoju zemlju.

“Bilo mi je izuzetno teško procesuirati posljednja 24 sata i još uvijek pokušavam pronaći prave riječi da izrazim ogromnu bol kroz koju moja zemlja i ja prolazimo. Jučer, rano ujutro, na nas je ispaljeno više od 3000 raketa, teroristi su upali u naše gradove i poklali više od 300 naše braće i sestara, više od 1000 je ozlijeđeno, a naši vojnici i civili (uključujući nevinu djecu i starce) su oteti i odvedeni u Gazu”, napisala je.

“Srce me boli zbog žrtava i obitelji pogođenih ovim razornim masakrom. Moje srce je s vama i molim se za brz povratak naše braće i sestara kući. Ne sumnjam da ćemo pobijediti”, napisala je glazbenica na Instagramu.

Noa je dobila tisuće poruka podrške, a više od 100 tisuća ljudi lajkalo je njezinu objavu.

Noa Kirel jedna je od najvećih zvijezda ovogodišnjeg Eurosonga. S drugim najboljim rezultatom stručnog žirija završila je treća u finalu. (index)

Previous articleStručnjak tvrdi da Putin ima simptome tumora mozga i multiple skleroze; Ruski analitičar: ‘On neće preživjeti ovu jesen’
Next articleLabrović na meti Nijemaca i Amerikanaca!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here