Home Vijesti U Listi za Rijeku raspisani unutarstranački izbori

U Listi za Rijeku raspisani unutarstranački izbori

1380
0
listazarijeku
www.listazarijeku.com

Lista za Rijeku je sinoćnjom sjednicom Savjeta započela s pripremama za izbornu skupštinu stranke koja je na rasporedu 4.ožujka. Izabrana je tročlana izborna komisija u sastavu Lucio Slama, Sandro Arrigoni i Predrag Miletić čiji je zadatak pripremiti izbore za predsjednika stranke i osam članova predsjedništva. Za sve funkcije se mogu kandidirati svi članovi stranke sukladno Statutu, a krajnji rok za kandidature će biti 22.veljače nakon čega će ih izborna komisija objaviti na službenim web stranicama.

Savjet stranke je izviješten i o pripremama Liste za Rijeku za svibanjske izbore za mjesne odbore u gradu Rijeci te izbore za europarlament. Definitivna odluka o sudjelovanju stranke na europarlamentarnim izborima i partnerima s nacionalne razine biti će donesena nakon izborne skupštine stranke u ožujku.

Određena je i stranačka delegacija koja će 14.-16. veljače predstavljati stranku na generalnoj skupštini European Free Alliancea u Santiago de Composteli – Danko Švorinić kao delegat Liste za Rijeku i Filip Jakovac kao delegat mladih Liste za Rijeku (mladih autonomista).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here