Home Mozaik U salonu za erotsku masažu ga izmasirale šakama! (VIDEO)

U salonu za erotsku masažu ga izmasirale šakama! (VIDEO)

264
0

Grigorij Aržanov, sredovječni muškarac iz Čeljabinska, nije se baš očekivano proveo u jednom od tamošnjih, kako ih ono pristojno nazivamo, salona za masažu. Istina, masažu jest dobio, ali šakama zbog čega je upravo o svemu progovorio ispred kamera.

Da skratimo priču, Aržanov se osjetio prevarenim kada je shvatio da u bordelu neće dobiti ništa osim virtualnog seksa (gledaj, ali ne diraj), pa nakon što su mu vlasnici kazali da će razmotriti njegov zahtjev za povratom novca unutar 30 dana, krenuo je sa zida skidati televizor.

Prostitutkama se njegova ideja nije svidjela te je ubrzo došlo do fizičkog obračuna.

Aržanov je, svjedoči tome i snimka, više puta udario jednu od djelatnica, a zbog čega su naposljetku na njega nasrnuli redari. Izveli su ga iz salona i pošteno isprebijali, pa policija sada provodi očevid, odnosno pokušava utvrditi sve okolnosti incidenta.

Aržanov je inspektorima kazao da nije imao namjeru ukrasti televizor, da je samo htio izvršiti pritisak na vlasnike salona kako bi mu vratili novac, ali njegov se iskaz ponešto razlikuje od onih koje su dale djevojke.

“Uredno je platio uslugu, u svemu uživao, pa odjedanput stao krasti televizor dok je sjedio i čekao da po njega dođe taksi”, izjavila je izvjesna Oksana.

Previous articleVIDEO: Pitanje o Modriću posvađalo Henryja, Carraghera i Richardsa
Next articleDva Rusa pobjegla čamcem na Aljasku, privedeni su

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here