Home Mozaik Ubojica joj rasporio trbuh i ostavio novčiće: Trudnica pronađena mrtva! Svi sumnjaju...

Ubojica joj rasporio trbuh i ostavio novčiće: Trudnica pronađena mrtva! Svi sumnjaju na ritualno ubojstvo

432
0
Photo by Daniel Reche: https://www.pexels.com/photo/photo-of-pregnant-woman-1556652/

Trudna Ohana Karolin (24) iz Brazila pronađena je mrtva s unakaženim genitalijama i rasporenim trbuhom, a policija sumnja da je riječ o ritualnom ubojstvu.

Ova majka troje djece bila je u sedmom mjesecu trudnoće kada je pronađena mrtva u blizini Sao Paola prošle srijede. Njezino iskasapljeno tijelo u dijelu grada gdje se nalaze brojne evangeličke vjerske zajednice ugledao je prolaznik koji je odmah pozvao policiju.

Ohana je na sebi imala samo majicu kratkih rukava, a policija je uz njezino tijelo pronašla kratke hlače, papuče i novčiće.

Prvi rezultati istrage pokazali su da je trudnica najvjerojatnije žrtvovana, te da je riječ o ritualnom ubojstvu.

Policija je odmah pronašla njezinog bivšeg supruga i oca njezino troje djece, koji je identificirao tijelo. Istraga je još uvijek u tijeku, a očekuje se da će se kada bude dovršena znati stoji li iza njezina ubojstva možda njezin bivši suprug ili sadašnji partner, piše Daily Mail.

– Upoznala je članove opasne bande. Postala je čudna, čak sam se i distancirao od nje zbog toga. Stvarno ne znam što joj se dogodilo. Bila je stvarno divna, svi smo je voljeli – kaže jedan njezin prijatelj.

Drugi prijatelj tvrdi da ju je na dan kada je Ohana nestala vidio kako ulazi u crni auto. Ostali očevici tvrde da su tog dana u blizini mjesta zločina vidjeli i crni automobil koji odgovara opisu.

Njezino tijelo poslano je na obdukciju, a policija smrt tretira kao ubojstvo.

Previous articleStudentica optužena jer je natjerala na seks muškarca kojeg je tek upoznala: ‘Ti možda govoriš ne, ali tvoj k***c govori da’
Next article‘Tako je Hitler došao na vlast’ Apokaliptična prognoza jednog od najcjenjenijih ekonomista: ‘Svijetu prijeti totalni kolaps’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here