Home Mozaik Urban&4 ovog petka u riječkom Pogonu kulture!

Urban&4 ovog petka u riječkom Pogonu kulture!

1200
0

This image has an empty alt attribute; its file name is Urban4-Pogon-kulture2-1024x453.jpg

Jedna od najzanimljivijih domaćih rock grupa – Urban&4 nastupit će u petak, 18. siječnja u riječkom Pogonu kulture.

Urbanov vokal i sama pojava nadaleko su poznati, a njegovu zaraznu energičnost nadopunjuju četiri sjajna glazbenika: gitarist Luka Toman, basist Sandi Bratonja, bubnjar Marco Bradaschia te Saša Markovski na klavijaturama.

Od Laufera do Četvorke, od klasika do novijih pjesama, posjetitelji Pogona kulture čut će sve od “Svijet za nas” i “Moja voda” preko “Black Tattoo”, “Mala truba”, “Mjesto za mene”, “Odlučio sam da te volim”, “Nebo”, “Astronaut”, “Priđi mi bliže” ili najnovije „Kuća sjećanja“… do mnogih drugih.

Bez sumnje jedan od naših najvažnijih glazbenika, autora i protagonista na pozornicu Pogona kulture donijet će najbolje iz gotovo tri desetljeća duge i bogate karijere.

Ulaznice u pretprodaji moguće je nabaviti po cijeni od 90 kn, dok će na dan koncerta one iznositi 110 kn. Sudeći prema interesu, ulaznica na dan koncerta neće ni biti za kupnju. Osim putem online kupovine na www.entrio.hr, ulaznice je moguće kupiti na sljedećim prodajnim mjestima u Rijeci: The Beertija, Slavka Krautzeka 12; Dallas music shop, Splitska 2a te Croatia records music shop, Užarska 3.

Koncert počinje točno u 22h, a kako bi posjetitelji imali dovoljno vremena se smjestiti, vrata Pogona kulture bit će otvorena od 21h.

Previous articleKomadina očekuje ostavku direktora Ekoplusa
Next articleTri potresa u sjevernom Jadranu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here