Home Sport Ušao je u kavez s najjačim čovjekom ikad. Pogledajte kako je prošao

Ušao je u kavez s najjačim čovjekom ikad. Pogledajte kako je prošao

190
0

Jučer je u poljskom Lodzu održana priredba KSW 70 koju je predvodila borba u teškoj kategoriji između Mariusza Pudzianowskog i Michala Materle, a na priredbi su borbe odradila i dva hrvatska borca. Francisco Croata Barrio je slavio protiv Lukasza Rajewskog u catchweight kategoriji na otvaranju večeri. Kasnije je Ivan Erslan tehničkim nokautom pobijedio Rafala Kianczuka u borbi u poluteškoj kategoriji.

U glavnoj borbi večeri gledali smo Pudzianowskog, čovjeka koji je rekordni peterostruki osvajač nagrade World’s Strongest Man i koji već ima dosta iskustva u MMA-u. Nasuprot njega bio je Materla, sjajan borac koji se inače natječe u kategoriji do 84 kilograma. Ovog puta odlučio je izaći na megdan teškašu koji je na vaganju bio čak 15 kilograma teži.

To nije završilo dobro po njega. Pudzianowski je slavio nakon manje od dvije minute borbe. Serijom udaraca uzdrmao je Materlu, a onda ga je aperkatom brutalno nokautirao. Materlu je nedavno pobijedio i najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić.

Previous articlePogledajte što se dogodi kad se u plićaku sretnu pas i morski pas!
Next articleVIDEO: Strašan sudar Schumachera. Bolid mu se prepolovio!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here