Home Biznis Uštedite uz O pakete Optima Telekoma

Uštedite uz O pakete Optima Telekoma

721
0

Iz Optima Telekoma stižu dvije posebne ponude koje uključuju kombinacije povoljnog telefoniranja i neograničenog surfanja ali i nove unaprjeđene optimine usluge televizije.

Odaberite O2surf+ ili O3TVsurf+ paket i plaćajte 50% nižu mjesečnu naknadu prva tri mjeseca.

Odabirom O2surf+ paketa dobivate 500 minuta razgovora u nacionalnoj nepokretnoj mreži po cijeni od 0,06 kuna po minuti te neograničen Internet promet. Dodamo li tome niz novih funkcionalnosti na TV zaslonu te mogućnost praćenja više od 100 TV i radijskih kanala u Osnovnom OptiTV paketu, dolazimo do O3TVsurf+ paketa, idealnog izbora za korisnike koji žele uživati u mnoštvu zanimljivog sadržaja.

Optimina unaprjeđena usluga televizije, uz novo, brže i jednostavnije OptiTV sučelje, donosi i pristup Facebooku i YouTubeu, ali i praćenje najnovijih vijesti i vremenske prognoze na velikim ekranima. Uz to, korisnici mogu reproducirati i video i audio sadržaje s drugih uređaja u svom domu, a samo upravljanje TV sustavom uskoro će biti moguće i preko pametnih telefona i tableta.

Ukoliko do 20. studenog 2014. sklopite pretplatnički ugovor u trajanju 12 ili 24 mjeseca, Optima vam omogućava uštedu od 50% na mjesečnu naknadu za prva tri mjeseca. Ponuda je dostupna svim novim i postojećim korisnicima, a najbolje od svega je što nema potrebe za provjerom dostupnosti. Paketi su dostupni na teritoriju cijele Republike Hrvatske i to po potpuno istim cijenama.

Izaberite između ove dvije cjenovno vrlo atraktivne kombinacije na www.optima.hr ili pozivom na besplatni broj 0800 0088.(promo članak)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here