Home Najnovije VARleaks: Sudac u šoku uoči gola Lokomotive Dinamu: ‘Isuse Bože!’

VARleaks: Sudac u šoku uoči gola Lokomotive Dinamu: ‘Isuse Bože!’

124
0
62b08e79 f33f 4e19 8804 7402dd1145ec
62b08e79 f33f 4e19 8804 7402dd1145ec

Tijekom cijelog dana, detalji iz procurjelih snimaka VAR incidenata kruže, potičući brojne reakcije klubova, Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), sudaca, navijača i svih ostalih dionika uključenih u hrvatski nogomet. Jedan posebno sporan trenutak izdvojio se iz utakmice između Dinama i Lokomotive u 13. kolu SuperSport HNL-a.

Podsjetimo, u uzbudljivoj utakmici na Maksimiru, Dinamo je pobijedio Lokomotivu 2:1. Gosti su poveli u 4. minuti golom Indrita Tucija, da bi ključnu pobjedu Dinamu osigurali Martin Baturina u četvrtoj minuti sudačke nadoknade i Takuro Kaneko u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

Jedan trenutak koji je istaknut u VAR leakovima bio je sporan trenutak kada je Lokomotiva povela. Reakcija VAR suca Ante Čuljka iznenadila je kada su igrači Dinama izgubili loptu na opasnom mjestu, čujući se “Isuse Bože,” kao njegov komentar iz VAR sobe.

Navijači optužuju Čuljka za pristranost Navijači Hajduka i Rijeke sada dijele videozapise ove situacije na društvenim mrežama, mnogi ga smatraju dokazom pristranosti suca. Nakon te reakcije, Čuljak je nastavio komunicirati s glavnim sucem Franom Jovićem.

“Sve čisto, nema šta. Ako ga sruše, čisti DOGSO (Denying an Obvious Goal-Scoring Opportunity) kao kuća i crveni karton. VAR soba ovdje, potvrđujemo gol gostujućeg igrača broj 10, četvrta minuta. Tko je dao pogrešnu loptu, Bulat?” upitali suci iz VAR-a na kraju snimke, koju možete pogledati OVDJE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here