Home Sport Vatreni rješava pitanje budućnosti, sve je izglednije u kojem će velikanu nastaviti...

Vatreni rješava pitanje budućnosti, sve je izglednije u kojem će velikanu nastaviti karijeru

960
0

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović ovih dana rješava pitanje svoj igračke budućnosti. Poznato je da mu aktualni ugovor s Interom istječe na kraju sezone te se već neko vrijeme nagađa gdje će igrati iduće. Spominjao se interes PSG-a, Manchester Uniteda, Tottenhama i Chelseaja, međutim čini se da će svoju budućnost vezati za klub u kojem je u zadnjih pet godina postao ključni igrač.

Kako javlja Tuttosport, njegov otac, koji mu je ujedno i menadžer, stigao je u četvrtak u Milano s odvjetnikom kako bi sjeo za stol s predstavnicima Intera i pokušali dogovoriti nastavak suradnje. Talijani javljaju kako Brozović želi četverogodišnji ugovor s plaćom u rasponu od šest do šest i pol milijuna eura.

To znači da bi Brozović svoje najbolje dane proveo među Nerazzurrima s plaćom koja reprezentira njegovu pravu vrijednost za momčad.

Tuttosport navodi i to da je Vatreni jako sretan u Milanu te da je poslovno vezan za taj grad što je dodatan razlog zbog kojeg želi ostati.

Aka se dvije strane ne uspiju dogovoriti bit će to veliki udarac za Inter jer će u tom slučaju u ljeto 2022. otići besplatno. No, u klubu su navodno optimistični što se tiče dogovora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here