Najnovije

VIDEO: Borba koja je šokirala Rijeku!

VIDEO: Borba koja je šokirala Rijeku!

Opsada poslovnog prostora u Starčevićevoj ulici ulazi u 6. dan. Djelatnici Rijekatekstila su tijekom nedjelje s vanjske strane izloga prekrili ‘sramotu’, odnosno Šotine transparente s porukama kao i antologijsku fotografiju druženja vlasnika Rijekatekstila s predsjednikom Županijskog suda. Fotografija je, međutim, osvanula svega nekoliko metara dalje u izlogu Šotina dućana ‘Casa mia’, van dosega Rijekatekstilovih cenzora.

U današnjem prilogu RiTV-a Slavica Šota najavljuje kako iz prostora ne izlazi do rješenja Županijskog suda kojeg čeka tri godine. Podršku joj daju mnogobrojni Riječani. Odvjetnik Milan Samardžić ističe da mu situacija kao građaninu ostavlja gorak okus. ‘Šokiran sam činjenicom da jedna strana u beskonačnost čeka pravomoćnost formalne odluke, a drugoj se u hitnom postupku izdaju rješenja, vjerojatno bez saslušanja stranaka u postupku’. Podrška stiže i iz Liste iz Rijeku čiji predsjednik Danko Švorinić ističe paradoksalnu situaciju prema kojoj osoba koja je kupila prostor i za njega otplaćuje kredit 10 godina na njemu ne može uknjižiti pravo vlasništva, dok subjekt čiji prostor nije na njemu cijelo vrijeme ostvaruje prihode.

Rat fotografijama: vlasnik Rijekatekstila Mirko Pavičić i predsjednik Županijskog suda Veljko Miškulin u izlogu dućana Casa mia

Midas

View Comments (7)

7 Comments

 1. pese kan

  November 27, 2012 at 07:19

  Evidentno je godinama sta je Pavicic radio a da nitko drugi nije moga prismrditi poslovnim prostorima.

  Pavicic je kadar od Linica, kojeg je onda Obresnel preuzeo na sebe. Pavicic je isti taj koji je cinkario gradske cakule njima kad se Rijeka trebala privatizirati a on biti taj koji bi preko grada vodio klub. Pavicic je taj koji je direktno cinkao Obresnelu sta su ostali ‘poslovni prijatelji’ pokusavali napraviti u graadu poslovno kao i svezi HNK Rijeke.

  NL – proglas lokalne komunisticke stranke donosi nam na naslovnim stranicama zadnja dva dana iisfucanog Mesica, a ne bavi se njavecim skandalom u Rijeci

  Zasto Rijekadanas ne otvori istragu kako je Jezic prodao vilu u Opatiji za £ miliona eura Rutingu, i otkud Rutingu ti novci tj porezna kartica koju Linic trazi od svih. Dali Linic to sprijecava — to je najveca istraziteljska prica koja ce razbiti tu banku kradljivaca.

 2. osvetnik

  November 27, 2012 at 08:55

  Pese kan, pa neće Linić raditi probleme Ježiću kad je javna tajna da mu je Ježić poklonio brod od 39 stopa kao zahvalu za Petrača i Dioki…

 3. ucka

  November 27, 2012 at 09:41

  kako medena slika dvojice rijeckih gazdi. Jedan malo veci, drugi manji gazda

 4. truth.is.out.there

  November 27, 2012 at 17:34

  davno je Bombarder s Kvarnera govorio da se Korzo zove -šetalište Ivanke Pavičić — ali nisu ga slušali

 5. Rabko

  November 27, 2012 at 19:09

  Veljko, makni se od največeg mešetara Balkana još iz onog sistema. ps. fali gosp. bunda ( Marković)

 6. zorro

  November 27, 2012 at 20:37

  nije NL glasilo lokalnih komunista već ima glavnog urednika koji je glasilo lokalnih nitkova pavičića, ježića, linića, srdoča… jedan novinar NL-a odavna je istražio, napisao i uredniku predao priču o ježićevoj vili i rutingu ali ona nikada nije objavljena. pri tome nikad novinaru nije objašnjeno zašto mu tekst nije objavljen. novinari novog lsita istražili su i brojne druge “nepodopštine” lokalnih mangupa ali i gradonačelnika – pogađate niti to nikada nije objavljeno. glavni urednik obilato cenzorira i ovaj slučaj i otvoreno drži stranu m. pavičiću. lažna moralna vertikala i dvolični kolumnistički djelitelj packi b. mijić očito se boji lokalnih moćnika i hvata startnu poziciju kada sadašnji vlasnik uskoro odleprša iz NL-a, a znamo tko su riječki dečki koji će umjesto njega uskočiti u NL. nije problem u NL-u već u onima koji umjesto važnih riječkih priča forsiraju kako ste rekli dosadnog mesića. naime treba nekako zamaskirati da se u gradu događaju ozbiljne stvari i umiliti se novim vlasnicima. sve za svoj sitan interes, a NL i čitatelje tko šiša.

 7. khm

  November 29, 2012 at 15:38

  Mislim da ste vi svi ljubomori na Pavičića i na cijelu tu obitelj. To što je on izgradio cijelu svoju firmu od ničega i to što je postigao ne bi nitko od vas mogao niti u svojim snovima. svatko ima pravo na svoje mišlenje, ali mislim da biste trebali čuti obje strane prije nego li Mirka Pavičića i Ivanku Pavičić okaraktezirate kao lopove i pridodate im još neke lijepe epitete uz njihovo ime!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije

More in Najnovije

Korodiranje limova dodatno poskupilo obnovu broda Galeb

spApril 16, 2019

Od danas opet skuplje gorivo!

spApril 15, 2019

‘Zašto Rijeka ima najgore organiziran maraton?’

spApril 14, 2019

Needcompany: Svjetska kazališna atrakcija sutra u Zajcu

spMarch 23, 2019

Večeras na Molo longu zabavni program i puštanje lampiona

spMarch 23, 2019

Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali

spMarch 19, 2019

Armada navijala u Zaprešiću ali uz uvrede Miškoviću

spFebruary 10, 2019

The Most Frequant Problems With Business Impair Store Disclosed

vinkoJanuary 26, 2019

OMNIA: Sinergija znanja, kreativnosti i tehnologije

spJanuary 25, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.