Home Najnovije VIDEO: Deseci tisuća navijača prekinuli Modrićev govor, njegova reakcija govori sve

VIDEO: Deseci tisuća navijača prekinuli Modrićev govor, njegova reakcija govori sve

130
0
f 33413529 1280
f 33413529 1280

Real Madrid osvojio je 36. naslov španjolskog prvaka, a tri kola prije kraja prvenstva odlučili su proslaviti ovaj veliki trijumf na najljepši mogući način.

Proslava je započela u trening-kampu Valdebebasu, gdje je predsjednik španjolskog nogometnog saveza Pedro Rocha uručio “kraljevima” pobjednički pehar. Nakon toga, nogometaši i stručni stožer uputili su se prema gradskoj vijećnici, a zatim se slavlje nastavilo na gradskom trgu kod predivne fontane Cibeles.

Emotivni trenuci obilježili su proslavu, posebno kada je kapetan Nacho najavio odlazak na kraju sezone, te kada se legendarni Luka Modrić obratio okupljenim navijačima.

“Dobar dan, madridisti. Prvo, puno vam hvala što ste došli ovdje i što ste nas tijekom cijele godine nevjerojatno bodrili,” rekao je Modrić, ali je njegov govor prekinut od strane navijača koji su počeli skandirati: “Luka, ostani!”

Takva gesta ne iznenađuje, s obzirom na to koliko navijači Reala cijene svoju legendu, a Modriću je izmamila osmijeh od uha do uha.

Budućnost Luke Modrića još nije poznata, ali se očekuje da će odluka biti donesena u roku od tjedan dana. Hoće li ostati u Madridu ili otići na kraju sezone, ostaje da se vidi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here