Home Najnovije (VIDEO) Marko Livaja najavio spektakl u Splitu: ‘Vidimo se, Torcida ponovno slavi‘

(VIDEO) Marko Livaja najavio spektakl u Splitu: ‘Vidimo se, Torcida ponovno slavi‘

249
0

Ove subote, 10. lipnja u velikoj dvorani na splitskim Gripama, odigrat će se 9. kolo Hrvatske boksačke lige. Na programu će biti ukupno čak 77 borbi, s tim da boksačice kreću s prvim borbama od 9.30, a njihovi muške kolege od 12.30 sati. Glavni večernji program počinje od 19.00 sati sa 7 borbi seniora i jednom seniorki, prenose Sportske novosti.

No, ono što osobito izdvaja boksačku subotnju večer na Gripama, nakon koje slijedi i službena promocija prvaka Hrvatske, Boksačkog kluba Torcida iz Splita, jest dobrotvorna nota cijelog dana, odnosno, ovog sportskog spektakla. Radi se, naime, o velikoj dobrotvornoj akciji pod nazivom “Boksači zajedno za KBC Split”. Nositelji akcije su Boksački klub Torcida i Hrvatski boksački savez, uz pokroviteljstvo Splitsko-dalmatinske županije. Sav prihod od ulaznica, čija je cijena 5 eura, bit će namijenjen Kliničkom bolničkom centru Split. Akciju su podržali mnogi splitski sportaši, sportašice i klubovi. Od judašice Barbare Matić, HNK Hajduk, vaterpolskih prvaka države Jadrana iz Splita, prvog strijelca državnog vaterpolskog prvenstva Jerka Marinića Kragića, preko Anđela Šetke, kapetana Jadrana u šampionskoj sezoni, Karate kluba Dalmacija, a videom je navijače pozvao i kapetan Hajduka, Marko Livaja.

U humanitarnu akciju “Boksači zajedno za KBC Split” uključio se i ugledni makarski poduzetnik Mijo Pašalić, osnivač i vlasnik tvrtke Apfel Makarska. Pašalić se samoinicijativno javio i poželio putem donacije iskazati potporu i dati svoj doprinos humanitarnoj akciji koju vodi Boksački klub Torcida uz Hrvatski boksački savez. S plemenitim ciljem, a proslavljajući sport, za večeras u Splitu nema puno dvojbe – ispunimo Gripe s boksačima zajedno za KBC Split!

Previous articleNavijači Hajduka: Riječki orjunaši mrzitelji svega hrvatskog – Navijači Rijeke: Ne mrzimo vas, gadite nam se!
Next articleU 46. kolu igre Eurojackpot u Hrvatskoj je pogođen dobitak 5+1 u iznosu od 147.685,20 eura te dobitak 5+0 u iznosu od 74.520,40 eura!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here