Home Sport (VIDEO) Miočić odgovorio Jonesu: Prebit ću ga. Ne moram se spremati, vidimo...

(VIDEO) Miočić odgovorio Jonesu: Prebit ću ga. Ne moram se spremati, vidimo se u srpnju

205
0

Jon Jones (35) se vratio borbama nakon više od tri godine i pobijedio Cyrila Ganea (32) u Las Vegasu na UFC-ovu eventu 285 osvojivši naslov prvaka teške kategorije. Odmah nakon borbe dao je izjavu u kavezu i poručio da je Stipe Miočić sljedeći protivnik s kojim se želi boriti. Borba bi se vjerojatno održala na ljeto.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ IZJAVU MIOČIĆA

“Tako je, želim Miočića, dajmo fanovima ono što oni žele. Spreman sam za tu borbu i želim je na ljeto. Stipe, ti si najveći teškaš svih vremena i to je ono što želim. Nadam se da si spreman, jako želim tu borbu”, poručio je Jones, a ubrzo je dobio i Miočićev odgovor u prijenosu uživo.

“Nemam što puno reći, vidimo se u srpnju”, kratko je Stipe rekao novinarki Megan Olivi, koja ga je tražila komentar Jonesove izjave, a onda je još jednom dodao kako želi da se ta borba održi u srpnju te da će prebiti Jonesa:

“Ne moram posebno trenirati, radit ću kao inače i prebiti ga. Rekli su mi da će borba biti u srpnju i ja ću biti spreman. Htio sam tu borbu već sad, ali nije se dogodilo. Čekat ću srpanj, uopće nije bitno.”

Previous articleWine EnoGASTRO VIP Event u Rijeci uspješno započeo svoje sedmo izdanje
Next articleNevjerojatna ljubav haskija i bebe: Ljubav koja se razvila dok je mališan bio u trbuhu ne viđa se SVAKI DAN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here