Home Mozaik VIDEO: Ronaldo bi zbog ovoga mogao dobiti slom živaca, lijepa Georgina objavila...

VIDEO: Ronaldo bi zbog ovoga mogao dobiti slom živaca, lijepa Georgina objavila ono što je dosad gledao samo on

396
0

Prema navodima inozemnih medija, veza između Cristiana Ronalda i Geogrine Rodríguez u dubokoj je krizi. Portugalski superstar navodno je vrlo nezadovoljan ponašanjem svoje partnerice, a ako je suditi prema njezinim objavama na društvenim mrežama, čini se da nju to uopće ne zabrinjava.

Georgina, inače model i influencerica, na storyju putem svog Instagram profila (kojeg prati 49 milijuna ljudi) objavila je, naime, videozapis s treninga, a u primarnom fokusu snimke jest – njezina stražnjica. Atraktivna Španjolka je i ranije znala svoje pratitelje počastiti pokojom provokativnom fotografijom ili videom, no čini se kako je ovog puta otišla korak dalje i publici pokazala ono što je donedavno gledao samo Ronaldo.

O problemima slavnog para sve se intenzivnije piše u brojnim svjetskim medijima, a portugalska televizija CMTV posvetila je epizodu “Noite das Estrelas” emisiju upravo predmetnoj tematici.

– Georgina provodi dane u trgovačkom centru u Rijadu i to je jedan od razloga zašto je situacija postala ozbiljna. Ona samo troši, troši i troši. Najgore od svega je to što misli da je na njegovoj razini. Stavlja sebe na postolje, a njemu se to nimalo ne sviđa – istaknuo je u navedenoj emisiji novinar Daniel Nascimento, a psiholog Quintin Aries, koji je bio specijalan gost, zaključio je kako Ronaldo definitivno nije sretan u privatnom životu.

Snimka koju je Georgina objavila na storyju, mogla bi dodatno produbiti probleme u vezi, a možda i razbjesniti 38-godišnjeg Portugalca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here