Home Sport VIDEO: Srbe uoči Engleske napali albanski huligani, navijači u Gelsenkirchenu plešu Užičko...

VIDEO: Srbe uoči Engleske napali albanski huligani, navijači u Gelsenkirchenu plešu Užičko kolo!

173
0
MixCollage 16 Jun 2024 06 25 PM 8872
Društvene mreže

Danas nas očekuje treći dan Europskog nogometnog prvenstva, a uzbuđenje raste pred večerašnju utakmicu između Srbije i Engleske koja počinje u 21 sat. Nažalost, utakmica je imala “vruću” predigru na kišnim ulicama Gelsenkirchena gdje su izbili sukobi navijača.

Sukobi na Ulicama Gelsenkirchena

Prema posljednjim informacijama iz Njemačke, došlo je do nekoliko sukoba u širem centru grada. Iako su strani mediji i društvene mreže u prvi mah izvještavali o sukobima između engleskih i srpskih navijača, situacija se razjasnila kad su se javili svjedoci s ulica Gelsenkirchena. Prema njihovim izjavama, radilo se o namjernim i organiziranim napadima albanskih huligana na srpske navijače.

Povijesna Napetost i Očekivanja

Današnja utakmica između Srbije i Engleske nosi težinu povijesti, što dodatno podgrijava atmosferu. Podsjetimo, Srbija je već imala uspjeha protiv Engleza na prijašnjim Europskim prvenstvima. Srpski navijači pripremali su se za utakmicu plesanjem užičkog kola, srpskog tradicionalnog narodnog plesa.

Engleski Mediji Kritizirali Southgatea

Engleski mediji nisu štedjeli kritike prema izborniku Garethu Southgateu zbog njegove momčadi za večerašnju utakmicu. Ova kritika dolazi u trenutku kada Engleska mora pokazati snagu protiv Srbije.

Albanski Huligani u Akciji

Zanimljivo je da su se sinoć u Dortmundu, gradu koji je u neposrednoj blizini Gelsenkirchena, susrele reprezentacije Italije i Albanije. Ovo je omogućilo albanskim huliganima da se lako organiziraju i pojave u Gelsenkirchenu, gdje su izazvali nerede.

Policijska Intervencija i Sigurnosne Mjere

Policija je brzo reagirala kako bi smirila situaciju i spriječila daljnje sukobe. Očekuje se pojačana sigurnost tijekom večerašnje utakmice kako bi se osigurala sigurnost svih navijača i spriječili slični incidenti.

Večerašnja utakmica između Srbije i Engleske obećava visoku napetost i uzbuđenje, ali nadamo se da će proteći bez daljnjih incidenata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here