Home Mozaik Ivana Knoll opet u centru pažnje, posvađala se s njemačkom voditeljicom

Ivana Knoll opet u centru pažnje, posvađala se s njemačkom voditeljicom

190
0
MixCollage 16 Jun 2024 07 23 PM 6797
Sukob starlete i novinarke

Popularna hrvatska navijačica Ivana Knoll ponovno je izazvala interes medija i javnosti nakon nedavne razmirice s njemačkom TV voditeljicom Laurom Wontorrom. Sukob je započeo zbog komentara koji se mogao čuti u eteru njemačke televizije Magenta.

Knollova Kritika na Instagramu

Na svom Instagram profilu, Knoll je kritizirala voditeljicu Laurom Wontorrom, napisavši: “Draga Laura, da izgledam kao ti, nosila bih isključivo zimsku odjeću.” Također je dodala: “Naučite svoje voditelje lijepom ponašanju i nikad me više nemojte zvati na intervju.”

Početak Svađe

Razmirica je započela prije utakmice Hrvatske sa Španjolskom, kada je Knoll tijekom intervjua s Laurom komentirala da joj je hladno, a pritom je bila odjevena samo u bikini. Voditelj iz studija je tada komentirao: “U načelu, postojala bi i mogućnost da se nešto obuče kad je hladno.”

Laura, koja se javljala sa stadiona u Berlinu, dodala je: “Sada je potrebno malo stručnosti, nakon brbljanja o vremenu i odjeći, konačno bi opet trebalo govoriti o sportu.”

Reakcija Knoll

Ivana Knoll nije ostala ravnodušna na ove komentare i brzo je reagirala putem svojih objava na Instagramu, gdje je izrazila svoje nezadovoljstvo i frustraciju zbog komentara njemačke voditeljice.

MixCollage 16 Jun 2024 07 23 PM 6797 1
MixCollage 16 Jun 2024 07 23 PM 6797 1

Medijska Pažnja

Ova situacija dodatno je pojačala medijsku pažnju oko Ivane Knoll, koja je već poznata po svojoj strastvenoj podršci hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i osebujnom stilu navijanja. Knoll je postala prepoznatljivo lice među navijačima, ali i šire, zahvaljujući svojim atraktivnim odjevnim kombinacijama i otvorenim komentarima na društvenim mrežama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here