Sport

VIDEO: Utakmica koja tjera da se dođe na Kantridu!

VIDEO: Utakmica koja tjera da se dođe na Kantridu!

Nogometaši Rijeke u srijedu (Stadion Kantrida, 18.30 sati) dočekuju Dinamo u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa Hrvatske. Riječki nogometaši iz prvog susreta love zaostatak (1:2), a pune tribine jamče spektakl pod stijenama Kantride.
– Veseli nas što će Kantrida biti puna i što smo sudionici ovakve utakmice, ali želimo i nešto više. Moramo razmišljati o sebi, svojim problemima i dobrim stranama. Ne vidim niti jedan razlog da ne istrčimo i odigramo s puno samopouzdanja, hrabrosti, odgovornosti i jednom, jedinom željom – da prođemo – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.
Uvod u utakmicu protiv Dinama bila je pobjeda protiv Hajduka na Poljudu.
– Probali smo u Splitu puno toga i nije se pokazalo dobrim. Rekao sam igračima što mislim. Moramo biti brži i agresivniji. Prespori smo s loptom i u transfomaciji prema natrag. Nismo izgledali dobro, ali pobijedili smo i takva pobjeda ti može samo pomoći ako si objektivan i samokritičan i ako iz toga znaš izvući energiju. Opet, to je bila pobjeda protiv Hajduka, a ne bilo koga – ustvrdio je Kek nekoliko puta naglasivši da je utakmica protiv Dinama prije svega veliki izazov.
– Ovo je nešto drugačija Rijeka u odnosi na lani, ali Rijeka koja teče… Drugi smo u prvenstvu s velikom prednošću, igramo u polufinalu Kupa protiv najbolje hrvatske ekipe. Znamo što moramo napraviti da bismo prošli. Ovo je utakmica koja tjera da se dođe na Kantridu. Igrali smo puno teških utakmica u Kup natjecanjima i ovo je prilika da vidimo gdje smo – rekao je Matjaž Kek.
Utakmicu protiv Dinama najavio je i Ivan Vargić.
– Pripremamo se s mišlju i ciljem da prođemo u finale. Najbitnije nakon svega je da se u svlačionici možemo svi pogledati u oči – zaključio je Ivan Vargić.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Bišćan: Ekstra zahtjevna utakmica protiv Osijeka

spMarch 15, 2019

Komemoracija velikanu riječkog sporta Igoru Koprivnikaru

spMarch 13, 2019

Bišćan: Da smo sačuvali prednost do poluvremena…

spMarch 10, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.