Home Sport Volpi: Dolazim u Rijeku na konkretne razgovore

Volpi: Dolazim u Rijeku na konkretne razgovore

2072
2

Tročlano izaslanstvo riječkog nogometnog prvoligaša koje su činili predsjednik Robert Komen, dopredsjednik Veljko Karabajić te član Izvršnog odbora Marko Boras Mandić boravili su danas u Speziji. Obavljena je očito nova runda razgovora s Gabrijeleom Volpijem i njegovim bliskom suradnikom, Riječaninom Damirom Miškovićem. Volpi je tom prigodom potvrdio svoj dolazak u Rijeku.


Gabriele Volpi

Dolazim sa suradnicima 16. veljače na razgovor s gradonačelnikom Obersnelom i njegovim suradnicima. Razgovarat ćemo o suradnji, razgovarat ćemo vrlo konkretno, nećemo gubiti vrijeme. Ja već imam nogometni klub, La Spezia koja se natječe u C1 i želi se popeti rang više u serie B. Pokrenuli smo i nogometnu akademiju u Nigeriji. Cilj nam je tu suradnju proširiti i na Rijeku. Želimo da Spezia i Rijeka surađuju. To bi bilo korisno za oba kluba, za mlade igrače kao i za prve momčadi. Želimo otvoriti akademiju poput ove u Nigeriji i u Rijeci. Dvojica Riječana Predrag Sloboda i Damir Mišković već dugo rade sa mnom. Osim poslovnog razvili smo i prijateljski odnos. Za sada smo realizirali suradnju u vaterpolu između Pro Recca i Primorja, sada nešto slično želimo napraviti i u nogometu. Dolazimo u Rijeku bolje se upoznati i razviti partnerski odnos. Ostat ćemo još i 17. i 18. veljače, prisustvovati derbiju protiv Hajduka, a tu istu večer i susretu Jadranske lige Primorje – Pro Recco. Bilo bi dobro da dogovor postignemo do utakmice s Hajdukom i da nakon vaterpolske utakmice otvorimo šampanjac, ali nisam siguran da ćemo tako brzo uspjeti sve riješiti, rekao je Volpi.

Još jedan korak ka ostvarenju konačnog cilja je napravljen. No kako je rekao, završi li sve prema očekivanjima budući predsjednik kluba Damir Mišković, za sada je sigurno jedino kako postoji dobra volja s obje strane, a za sve drugo treba pričekati 16. veljače.(radio rijeka)

Previous articleSibirska anticiklona donosi snijeg i polarnu hladnoću
Next articlePredstavljeni Čehič, Sušac i Palibrk

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here