Home Sport Volpi gradi novu Kantridu!

Volpi gradi novu Kantridu!

2234
7

volpiU zadnjih godinu dana Rijeka doživljava pravi nogometni procvat. Otkad ga je preuzeo talijanski milijarder Gabriele Volpi, riječki prvoligaš riješio je svoje financijske brige, a sada bi trebao dobiti i novi stadion na staroj lokaciji – legendarnoj Kantridi.

Po pisanju Sportskh novosti, novi stadion na Kantridi neće imati atletsku stazu, tri četvrtine stadiona će biti natkriveno, a imat će 12 do 13 tisuća sjedećih mjesta.

S obzirom na povećanje slobodnog prostora, dobivenim uklanjanjem atletske staze, ostavljena je mogućnost povećanja kapaciteta za još pet tisuća sjedalica. Uz novi stadion, NK Rijeka trebala bi dobiti i novi klupski kamp na Rujevici.

Da ovo nije samo pusta priča, potvrdili su predsjednik Damir Mišković i počasni predsjednik Gabriele Volpi, koji su na derbi s Dinamom došli su u društvu talijanskih i švicarskih arhitekata.

“Još je puno posla, no kad ga dovršimo idemo na dogovor s Gradom i budu li svi uvjeti prihvatljivi gradskim vlastima mi taj stadion možemo napraviti!”, poručili su tvorci nogometnog preporoda u Rijeci.(net.hr)

Previous articleVelika akcija Uskoka: Privedeno 15-tak osoba iz riječke Carine
Next articleOružana pljačka Hrvatske lutrije

7 COMMENTS

 1. za koga radi taj stadion za pijane balavce, koji 2 put godišnje napune zapadno stajanje?

  Bolje da uloži taj novac u otvaranje radnih mjesta.

 2. nevjerojatno je koliko se uvijek nađe pacijenata da pljuju po ama baš svemu. znači, dođe privatnik, otkupi gubitaša, ulaže u njega bjesomučno SVOJU LOVU i nastavit će, a pacijentima svih oblika i pasmina smeta svašta. nekima smeta micanje atletske staze, neki bi da bude rađe na rujevici, nekima će kapacitet bit prevelik, nekima premalen… a neki bi da se tim (TUĐIM, PRIVATNIM) novcem otvaraju radna mjesta. je, to bi najbolje bilo, jel tako BACCARO? po mogućnosti TVOJE radno mjesto. po mogućnosti da sam biraš KOJE radno mjesto i , razumije se, da si sam odabereš plaću. ako je ikako moguće da ni ne dolaziš na to radno mjesto, ili – ako baš moraš – neka ono bude u fotelji na terasi POMMERYA. jesam li dobro shvatio smisao tvog upisa?

 3. a baccaro, ako se id eu gradnju stadiona, dali to nece otvoriti radna mjesta/ oce volpi sam mjesat maltu, sa miskovicem uz njega? a kad smo kod toga, nitko ne ulaze svoj novac u otvaranje radnih mjesta, to su radile jedino socijalisticke drzavice.

 4. nemam ništa protiv stadiona ako se neće graditi javnim novcem ali je glupost teza da su samo socijalističke države ulagale proračunska sredstva u radna mjesta. osim naravno ako njemačku i usa ne smatrate socijalističkim državama.

 5. evoti fiume, malo sporije za tebe:
  ulaze se u projekt ili infrastrukturu, ne u radna mjesta. radna mjesta su ovisna o projektu. nitko ne ide primarno reci – evo imam 100m idem ulagati kako bi imao sto vise radnih mjesta. ide nesto u smislu, idem ulozit 100m, da bi onda zaradjivao 5, 10, 20m godisnje, koliko radnih mjesta mi treba da bi dosao do toga. ili, ako je u pitanju normalna drzava, idemo izgradit autoceste ili mostoe ili nedaj boze, nizinsku prugu, koliko radnika nam treba da bi je dovrsili.

  nije tesko, procitaj dvaput, mozda shvatis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here