Home Sport Yu legenda: Hajduk neće ništa osvojiti. To je sve HDZ, strašno

Yu legenda: Hajduk neće ništa osvojiti. To je sve HDZ, strašno

148
0
a7a2aa25 8b66 4a66 9c73 a90155b104a0 (1)
Screenshot: Wish&Goal

Jedan od najvećih imena u povijesti FK Partizana, Dževad Prekazi, nedavno je gostovao u popularnom podcastu Wish&Goal gdje je sa strašću podijelio svoje iskustvo i uspomene iz bogate nogometne karijere. Rođen na Kosovu, Prekazi je svoj put u svijet nogometa započeo u omladinskoj školi Partizana prije nego što je stasao u klupsku legendu na Stadionu JNA.

U podcastu je istaknuo svoje tri osvojene titule prvaka Jugoslavije s Partizanom, kao i uspješan period proveden u Splitu igrajući za Hajduk prije odlaska u Tursku. “Kad sam ja došao u Split, to je bio klub za mene. Sve se vrtjelo oko nogometa. Tvoj je posao bio samo igrati i trenirati. Ni o čemu drugom nisi trebao razmišljati”, izjavio je Prekazi prisjećajući se vremena provedenih u Hajduku.

Komentirajući suvremeni status Hajduka, Prekazi je izrazio svoje mišljenje o klupskoj politici i situaciji u hrvatskom nogometu. “Neće Hajduk osvojiti titulu sve dok se ne promijeni režim u Hrvatskoj”, izjavio je, dodajući: “Sve su učinili da klub propadne, a Dinamo je postao prioritet, što je zaista tragedija.”

Ova iskrena analiza Prekazija u podcastu Wish&Goal osvjetljava njegovo duboko razumijevanje klupske povijesti i trenutnog stanja u hrvatskom nogometu, te nudi uvid u perspektive i strasti jednog od najuglednijih igrača bivše Jugoslavije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here