Home Mozaik Zabava se pretvorila u horor: Prijatelji iznajmili kuću i našli kameru u...

Zabava se pretvorila u horor: Prijatelji iznajmili kuću i našli kameru u kupaonici, sve snimljeno!

66
0

Koliko ste puta tijekom isprobavanja odjeće u separeima butika ili tijekom boravka u hotelu pomislili na kratku horor priču – “što ako me upravo sada netko promatra kroz skrivenu kameru?”. Tako nešto dogodilo se jednoj Tiktokerici koja je s prijateljicama bila na rođendanskoj proslavi u hotelu.

Naime, tiktokerica Kennedy na svom je profilu objavila jezivu priču o tome što se dogodilo njoj i njezinim prijateljicama u kući koju su nedavno iznajmile za proslavu 30. rođendana jedne od 15 djevojaka.

Kako je jedna od njih bila uvjerena da ih netko cijelo vrijeme promatra, njezine sumnje, koje su brojni prisutni prijatelji prozvali “ludima”, ubrzo su se pokazale točnima.

“Bilo je 15 djevojaka u kući. Jedna naša prijateljica je rekla: ‘Dečki, stvarno sam paranoična, osjećam se kao da su kamere u kući’. U ovoj kući nema kamera, samo se pretvarate,’ “ objasnila je tiktokerica u svom videu.

Sumnje su se obistinile – kamere su u kući

Međutim, djevojka je povjerovala svojim instinktima i počela istraživati ​​kuću u kojoj su se našli.

“Izvadila je svjetiljku i počela istraživati. Pretražila je svaku glavu tuša, sve okvire za slike, kvake… Tada je pronašla kameru uperenu direktno u tuš”, otkrila je u svom videu.

Zatim je u svom videu podijelila i fotografiju utičnice u kupaonici koja je bila okrenuta desno prema tušu, a zumiranjem donje utičnice otkrila je mini kameru skrivenu u jednom od zupaca.

“Pošizili smo i pozvali policiju”, rekla je i dodala da su odmah izašli iz kuće, a policija ih je obavijestila da su našli kamere i da ih šalju na analizu.

Tiktokerica je rekla da je njoj i njezinim prijateljicama laknulo kada su saznale da su kamere zaplijenjene, ali i da se zabrinula jesu li kamere zabilježile “razne sramote” koje rade.

Snimka je prikupljena do 6.1. milijun pregleda i nešto više od 500.000 lajkova, a za kraj je djevojka poručila svima da uvijek provjere jesu li sigurni tijekom boravka na mjestima koja posjećuju prvi put.

Previous articleSlučajno snimila trenutak u kojem je dobila otkaz dok je objavljivala video za TikTok
Next articleSve je počelo s bolovima u leđima ali se dogodila tragedija: Ubrzo je mladić (16) preminuo u mukama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here