Home Najnovije Zagreb Pride čestitao Dinamu na naslovu

Zagreb Pride čestitao Dinamu na naslovu

193
0
pexels photo 1612752
pexels photo 1612752

Dinamo Zagreb je jučer zaključio sezonu SuperSport HNL-a remijem protiv Rudeša (3:3). Iako utakmica nije imala rezultatsku važnost, protekla je u slavljeničkom tonu, obilježena proslavom osvajanja duple krune. Nakon utakmice, igrači, stožer i brojni navijači uputili su se na Trg bana Josipa Jelačića gdje je održan veliki tulum kojem je prisustvovalo oko 25 tisuća navijača.

Proslava na Trgu bana Josipa Jelačića

Proslava je bila izuzetno emotivna i radosna, s navijačima koji su pjevali i slavili zajedno s igračima. Trg bana Josipa Jelačića bio je ispunjen plavo-bijelim bojama, a slavlje je trajalo do kasno u noć. Ovakvi trenuci dodatno učvršćuju povezanost između kluba i njegovih vjernih navijača.

Grad Zagreb Privremeno Maknuo Zastave u Duginim Bojama

Grad Zagreb je za ovu prigodu privremeno maknuo zastave u duginim bojama koje je postavio Zagreb Pride. Zastave su bile postavljene prije manje od dva tjedna u čast obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije, interfobije i transfobije, te ususret zagrebačkom Prideu. Iz Zagreb Pridea su objasnili situaciju i čestitali Dinamu na uspjehu.

“Zastave su privremeno, na jedan dan, skinute uz prethodnu najavu Zagreb Prideu (koji ima suglasnost Grada Zagreba za isticanje istih do 2. lipnja), i našu privolu. Dinamu čestitamo dvadeseti naslov!” objavio je Pride na svojim društvenim mrežama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here