Home Vijesti Šimić opet provocirao: Završit ću na Marsu ako Vrhovni sud potvrdi kaznu

Šimić opet provocirao: Završit ću na Marsu ako Vrhovni sud potvrdi kaznu

1425
0


Korumpirani doktor i dalje uvjerava javnost kako
su mu smjestili USKOK i nesklona sutkinja

Ognjen Šimić i dalje tvrdi kako su dokazi protiv njega bili podmetnuti, a za sutkinju Iku Šarić kaže da je bila neprijateljski nastrojena prema njemu. Sutkinja Ika Šarić vodila je nepošten proces, a USKOK mi je sve, iz ne znam kojih razloga, namjestio – kazao je u emisiji 60 minuta na Federalnoj televiziji dr. Ognjen Šimić, dodajući kako su tek nakon njegovog uhićenja naoružani policajci s palicama upali kod 3.000 svjedoka od kojih je njih 18 pristalo svjedočiti protiv njega.

– Tih 5.000 eura pronađeno je na rubu stola prostorije koju ja koristim, a ne kod mene kao što su ovi iz USKOK-a rekli. Oni, ili su potpuno neinformirani ili lažu – kazao je odbjegli dr. Šimić. Dodao je kako bi da je 30 godina mlađi i da nije imao srčani udar zasigurno ostao na služenju kazne.

– Ja nisam pobjegao od hrvatskog pravosuđa, ja sam spašavao goli život. U riječkom zatvoru sam bio zatvoren u groznim uvjetima i tamo je 70 posto narkomana, i prema mojoj procjeni, a liječnik sam, ja bih tamo umro za tri mjeseca – ustvrdio je dr. Šimić, a na upit da li će se ukoliko Vrhovni sud potvrdi presudu odazvati pravosuđu ili će se nastaviti skrivati kratko je prokomentirao:
– Završit ću na Marsu!
Na upit da li je točno da je trebao dobiti posao u bolnici u Novoj Biloj, odgovorio je da uopće ne zna gdje je to mjesto. O novcu nije govorio, ali je priznao da je kao i svi liječnici nakon povratka iz Njemačke prihvatao poklone od pacijenata.

– Ravnatelj mi je rekao da je to u Hrvatskoj tradicija i da ne smijem odbiti jer će se ljudi uvrijediti ili će misliti da tražim više.

Za sutkinju Iku Šarić koja mu je izrekla prvostupanjsku presudu od devet godina zatvora Šimić je kazao kako je bila neprijateljski raspoložena prema njemu. (24sata)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here