Home Najnovije Oružana pljačka na Pehlinu

Oružana pljačka na Pehlinu

1620
0

Maskiran kapuljačom i naoružan pištoljem, za sada još uvijek nepoznati razbojnik opljačkao je poštanski ured u središtu Pehlina i bez daha ostavio uposlenicu koja je doživjela šok.
    Pljačkaš je ušao u poštanski ured oko 18 sati i beskrupulozno uletio s pištoljem, uperivši ga u glavu nesretne Sanje B. (34) i uzvikujući: »Daj još! Još, još, trpaj, imaš sigurno još!« Preneražena zaposlenica uspjela je tek čučnuti iza pulta, pokrivši glavu rukama i u tom trenutku uspjela uključiti alarm. Istovremeno, zaposlenica u papirnici »B-Baig«, koja dijeli poslovni prostor s poštanskim uredom, začula je zapomaganje poštanske djelatnice i istog trenutka bez razmišljanja mobitelom pozvala »92«. U tom trenutku ugledala je mušku osobu kako se udaljava u smjeru središta grada.
    – Sreća da je papirnica počela s radom dvokratno – uspjela nam je kratko reći napadnuta žena – jer ne znam da li bih to uspjela preživjeti. Maskiran, s pištoljem i vrećicom, jednostavno je ušetao i uz riječi: »Imaš još, daj mi, trpaj!« uporno tražio da mu napunim vrećicu – bez daha je ispričala napadnuta žena.
    S druge strane, izbjegnuta je i veća nesreća s obzirom da je ispred ulaznih vratiju papirnice stajala sedmogodišnja djevojčica i nijemo gledala u pljačkaša koji se dao u bijeg. Liječnička ekipa Hitne pomoći odmah po dojavi o razbojništvu pružila je prvu pomoć uposlenici kojoj je od šoka pozlilo.
    Policija je kratko vrijeme nakon događaja već bila na mjestu razbojništva, ali u interesu istrage nije priopćila detalje. No, nekoliko se policijskih ophodnji uputilo na ciljane adrese. Na mjestu pljačke odmah su došli i djelatnici Hrvatskih pošta, takozvanog »povjerenstva za pljačke«. Koliki je iznos novca što je »nestao« znat će se naknadno, no djelatnica je dijelila mirovine. U pošti se nalazio video nadzor. (novi list)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here