Home Vijesti Županijski HDZ podržao Jadranku Kosor

Županijski HDZ podržao Jadranku Kosor

155
8

Zastupnik HDZ-a u Saboru Gari Capelli izjavio je današnjoj tiskovnoj konferenciji kako je povjerenje članova HDZ-a Vladi i premijerki Jadranki Kosor neupitno te da su vladajuća koalicija i saborska većina stabilni.
– Mi u HDZ-u kopamo i rupe i jame za čvrste temelje borbe protiv korupcije, izjavio jea Gari Cappelli, a druga saborska zastupnica s područja naše županije Vesna Buterin osvrnula na izjave predsjednika SDP-a Zorana Milanovića kji je pohvalio Željka Jovanovića.
– Zanimljivo je da Milanović tako hvali nekoga tko prikriva niz manjih i većih afera u Rijeci, istaknula je Buterin.

Previous articleAhmad Sharbini dobio meningitis?
Next articleVIDEO: Sportsko-humanitarna akcija FSV u Palachu

8 COMMENTS

 1. Gari i Vesna..zaista mi nije jasno da boduli tj.Lošinjani mogu biti HDZ-ljupci, ali ovo dvoje su očiti dokaz.

 2. Koga u rupe ubaciti ? Šeksa,Hebranga,Jarnjaka,Kalmetu,Šukera??? Još bi i zemlju zagađivali. Sram vas bilo!!!!!
  H A D E Z E – Najbezobraznija M A F I J A koja hara i plazi ovom planetom. S T R A Š N O !!!!!!!!!

 3. ZVONO ZA UZBUNU GOSPODARSTVU PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE PRIJETI KOLAPS NEZAPOSLENOST JE SVE VEĆA, A NELIKVIDNOST U ODNOSU NA LANI PORASLA JE ZA NEVJEROJATNIH 60 POSTO
  Stigla naplata za uništenu industriju

  Buduća kretanja u gospodarstvu ovisit će o raspletu privatizacije »3. maja« i »Kraljevice« u kojima radi blizu 3.200 ljudi. Ako škverovi potonu, za sobom će povući i niz kooperanata, a doći će do novog pada društvene potrošnje

 4. Capeli mi je malo mračan, mislin ne razumen ča je čovek otel reć z oven da “kopa najveće škuje za najači temelji” ??!
  Će va te škuje i temelji stavit “antikorupcijsku borbu” ili HDZ ili vladu i HDZ ?!
  Ča god da misli stavit škuje bez Jureta Radića će mu bit miće.
  Mislin da ekonomski gledano “škuje” nisu dobro rešenje, aš brižan puk više nima ni za keuh a kamo li za škuje, neka provaju lepo to hitit va temelji od Pelješkega mosta. Kad bude gotov lepo neka stave natpis “Zabranjeno za težine veće od 100 kg, aš vozite preko temelji ki počivaju na HDZ-u i vlade z 2010:”
  Malo su mi ipak bezidejni ovi mračni HDZ

 5. A šta je Lista ušutila,nema više kritika gradonačelnika,SDP-a,bit ce da im onaj iz Ladonje nakon kave sa Obersnelom začepio usta.

 6. Može se onaj iz Ladonje i oženit s Obersnelom što se toga tiče, L-ri se dosad nije prodala ni za veće stvari, a neće ni za običnu kavu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here