Home Vijesti Novi album LET 3: Kurcem do vjere / Thank You Lord

Novi album LET 3: Kurcem do vjere / Thank You Lord

2357
7

Tri godine od njihovog posljednjeg izdanja, spektakularnog live DVD-a “Živa pička” upakiranog u sada već legendarnu “bombonijeru” I čak sedam od posljednjeg studijskog albuma, riječka skupina Let3 završava posljednje pripreme za svoj najnoviji album koji će se uskoro naći u prodaji.

Pod imenom ‘Kurcem do vjere / Thank You Lord’ novi album sastoji se od tri dijela: LP-a koji donosi niz ranije neobjavljenih snimaka iz kazališnih predstava i sa live nastupa, zatim DVD-a koji je zapakiran uz LP u ograničenoj nakladi za prvih 500 kupaca i koji sadrži videospotove i ranije neobjavljene video zapise, te virtualnog trećeg dijela – streaminga videozapisa Mrleta kako govori dijelove Shakespeareovog djela ‘Kralj Lear’ na čakavskom, u prijevodu renomiranog riječkog pisca Nikice Petkovića, kojem će svi kupci LP-a pristupiti pomoću jedinstvenog koda koji će dobiti uz svaki album . Također, svi kupci novog albuma, uz izdanje na vinilu, dobit će jedinstveni kod pomoću kojeg će kompletan album moći besplatno downloadati i u kvalitetnom mp3 formatu.

7 COMMENTS

  1. Kad čovijek prođe u školi, a nema zdravstveni odgoj Jovanovića, onda se u kasnoj mladosti događaju ove deformacije.

  2. Kaj buju Bozanić i kompanija s Kaptola rekli na ovakvu naslovnicu?
    Neće baš biti zadovoljni, Ali važno je provocirati, a to je maksima koje se Letovci drže.
    Domaća verzija Residentsa. Malo blentavija, doduše.

  3. evo predlog imena za slijedeći uradak : KURCEM SAM SI SKINUO DJEVIČANSTVO – OSOBNA PRIČA 3 LETA U PRELETU SAMOZADOVOLJAVANJA, već kada me svijet ne voli.

  4. Sljedbenici jugokomunističkie horde zla i Tita zločinca a koji su napravili najvećči genocid nad hrvatskim narodom. Da stvar bude još tragičnija, član ovih gnjusoba obnaša dužnost koja predstavlja kulturu u gradu Rijeci. Čudim se da kulturnjaci šute na ovaj monstrumski performans a Obi i kompanija nadam se da broji zadnje dane na ovoj funkciji kojoj je sad.

  5. Ovo se obavezno kupuje. Ne sumnjam u visoku kvalitetu novih pjesama, ali nisam siguran da će biti bolji od “Jedine”. Taj mi je i dalje favorit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here