Home Sport 1-B liga odbojkaša: MOK Gornja Vežica – MOK Zadar 3:0

1-B liga odbojkaša: MOK Gornja Vežica – MOK Zadar 3:0

2105
0

Odbojkaši Gornje Vežice domaćom pobjedom protiv Zadra u 9. kolu 1.B odbojkaške lige osvojili su titulu jesenskog prvaka. Domaćini su do nova 3 boda došli za sat vremena igre svladavši goste s uvjerljivih 3:0 u setovima. Gosti iz Zadra niti u jednom trenutku nisu mogli ozbiljnije parirati odlično raspoloženim domaćinima. Angažiranom igrom u polju i raznovrsnim napadima odbojkaši sa Vežice pokazali su zasto su cijelu sezonu na prvome mjestu. Ukoliko u drugom dijelu prvenstva nastave sa odličnim rezultatima lako je moguće da sljedeće sezone zaigraju i u 1.A ligi.

U posljednjem kolu odbojkaši Gornje Vežice su slobodni ali im zaliha od 4 boda prednosti osigurava zasluženo osvojenu jesensku titulu. Prvenstvo se nastavlja 1. veljače 2009. gdje se u lokalnom derbiju u Opatiju sastaju OK Opatija i MOK Gornja Vežica. (mp)

MOK GORNJA VEŽICA – MOK ZADAR 3:0 (25:13,25:18,25:12) 
MOK Gornja Vežica: Velin Grozdanić, Ivan Janković, Marko Končarević, Mario Krmpotić, Jozo Lasić, Siniša Marić, Marin Mikić, Marin Pujić, Gregor Rogić, Dejan Sudac, Aleksandar Vidović, Luka Lešić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here