Vijesti

21. dan u borbi protiv korupcije i kriminala na riječki način

21. dan u borbi protiv korupcije i kriminala na riječki način

Protječe 21. dan od kada je Slavica Šota sa suprugom zatočena u poslovnom prostoru kojeg je kupila prije 10-tak godina i za kojeg još uvijek čeka uknjižbu vlasništva koja je nemoguća bez rješenja Županijskog suda. Slučaj je izazvao veliku pažnju svih nacionalnih i lokalnih medija osim Novog lista u kojem je ova tema zabranjena.

Sa obitelji Šota se solidariziraju i mnogobrojni Riječani koji ih podržavaju u pokušajima da obrane svoju imovinu ali i ukažu na razmjere korupcije i organiziranog kriminala u gradu Rijeci.

Kako su najavili odgovorni iz Rijekatekstila, koji je do ulaska Šote koristio ovaj poslovni prostor, svakog trenutka očekuje se obustava struje, vode i hrane. Šote mirnim putem ne namjeravaju van do odluke Županijskog suda, pokušaj nasilne policijske deložacije bi se mogao dogoditi već u srijedu.

U međuvremenu Slavica Šota se oboružala majicom na kojoj je pored slike antologijskog šampanjca vlasnika Rijekatekstila Mirka Pavičića i predsjednika Županijskog suda Veljka Miškulina natpis ‘Borba protiv korupcije i organiziranog kriminala u Rijeci’.(rd)

Midas

View Comments (14)

14 Comments

 1. pese kan

  December 10, 2012 at 15:21

  Gdje se mogu ove majice kupiti??

  Dali posotji stand ili na koji nacin mozemo pokazati da smo sa Gosp Sota protiv Pavicica, Jezica, Linica i Obresnela….grobari nasega grada !

 2. osvetnik

  December 10, 2012 at 15:50

  Slavicu za gradonačelnicu!!!

 3. Fiume

  December 10, 2012 at 16:21

  Slavicu kapa dole , šteta što je ovo Balkan …pa si sama protiv svih…

 4. bubamarica

  December 10, 2012 at 17:35

  Halo Riječani zar vas nije sram?! Žena se ne bori samo za sebe već i za naše guzice koje to uopće ne zaslužuju ! Danas je ona,a sutra netko od nas! Zanima me koliko će Riječana biti podrška kad snage policije počnu trenirati strogoću nad njima??!!
  Ako znamo da je supruga napuhanog načelnika prve policijske postaje Marijana Perice na platnoj listi Rijekatekstila-Mirka Pavičića,deložacija silom će biti provedena ! Sramota !!

 5. F.ČABRIJAN

  December 10, 2012 at 17:43

  Pozivam Slavka Linića da prekine ovu blamažu.

 6. Fiume

  December 10, 2012 at 19:16

  Rijeka Danas je već dugo godina broj 1 portal u gradu. Prati i objavljuje najškakljivije teme. Vidjeli ste i sami što lova radi u slučaju “uglednog” lista kao što je Novi list.

 7. bubamarica

  December 10, 2012 at 20:04

  Možda je i urednik novog lista MIJIĆ na plaći kod Pavičića !!

 8. pese kan

  December 10, 2012 at 20:21

  Nije mozda…nego SIGURNO!!!

  Dajte vise prosvijede protiv te bagre!!

 9. sestan boris

  December 10, 2012 at 20:27

  OD RIJEKE PA DO KORCULE ISTA STVAR. CEKAO SAM ODLUKU SUDA U KORCULI 12 GODINA ISTO ZA KNJIZENJE VLASNISTVA. SVA SRICA DA ZIVIM U ITALIJI ZA KOJU HRVATI KAZU DA JE CIGANSKA ZEMLJA. ZA JEDNO KNJIZENJE U ITALIJI DOVOLJNA JE JEDNA SEDMICA, A AKO SE POZURI MOZE I DRUGI DAN. POTPISUJEM SE S PRAVIM IMENOM I PREZIMENOM,NIKAD S NADIMKOM. IMATE HRVATSKU,SRITNO VAM BILO

 10. Fiume

  December 10, 2012 at 20:55

  Hrvatska je skrojena za legalnu krađu .Užas!

 11. Pepi

  December 11, 2012 at 00:00

  čini mi se da se u Rijeci samo LISTA ZA RIJEKU trsi oko građanskih prava…ostali su šuta (građevinski otpad , smeće …)

 12. DD

  December 11, 2012 at 09:05

  pitam se zašto ovo nije poziv USKOKU da ispita cijeli slučaj ? Ili je korupcija u Hrvatskoj, pa i u Rijeci toliko debelo ukorijenjena da cijeli moderni svijet stvarno ima dobre razloge što nam se smije. Koliko su debele veze političkih stranaka i umreženost međusobnih interesa kad se svi međusobno štite ? Zar je to hrvatska budućnost ? Biti zemlja korumpiranih političara i svevremenskih lopina. No, u ovom slučaju razočaran sam i reakcijom švoričići i ostali ćići mići. U potpunosti izostala reakcija na situaciju u navodno njegovom gradu u kojem bi iskazuje političke ambicije. Dovoljno nam to govori o jadu i čemeru riječke nazovi opozicije koja radi po principu : “ma neću se ja miješat, možda se to samo od sebe riješi. A ako se ne riješi makar me Gradski oci neće ružno gledat.” Jadno i patetično ponašanje koje jasno pokazuje zašto riječkim “nazovi mladim snagama” vjeruju samo pripadici plemena Kununga u Africi. A i oni sa rezervom.

 13. bubamarica

  December 11, 2012 at 09:12

  Šta reći i koju posluku porati.. Te Miškulinova supruga, pa Peričina supruga i ko zna čija još na plaći Mirka Pavičića, a oni koji treba da vide, ne vide i koji treba da čuju, a ne čuju!! HAHAHAHA

 14. trole

  December 11, 2012 at 12:21

  Pa oće više neko organzrati neki skup potpore ispred tog prostora? da se kaže točno koji dan i u koje vrijeme. Necemo ga prijavljivati nikome. nazovimo to spontano okupljanje građana.

 15. tprsm

  December 11, 2012 at 14:19

  Bravo trole spontano okuplanje građana je pravi prijedlog, neka znaju da i Hrvatskoj postoji WikiSlavica i da je nedamo u ruke korumpranim mamlazima. Ukoliko se uspije organizirati navedimo i to da svi donesu mobitele ili aparte za snimanje tako da možemo sve tubati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Položen vijenac kod spomenika žrtvama nacističkog terora na Kantridi

spApril 26, 2019

Trg ispred Bonavije pretvoren u gradsku placu!

spApril 26, 2019

Strava u Kumičićevoj: Osoba pala sa zgrade pred užasnutim prolaznicima!

spApril 25, 2019

Imenovano 6 novih članova kulturnih vijeća, Odbor za kulturu spriječio moguć sukob interesa u kulturnom vijeću za dramsku umjetnost, ples i pokret

spApril 25, 2019

Miletić (RI): Poskupljenje vode u Rijeci kao poskupljenje nafte u Kuvajtu

spApril 25, 2019

Na Viškovu napadnut i ozlijeđen 63-godišnjak

spApril 25, 2019

Snijeg na Platku krajem travnja?!

spApril 24, 2019

Kandidirala se za EU parlament, a ne zna koje su mu ovlasti

spApril 24, 2019

Rijeka dobila Laboratorij znanja

spApril 24, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.