Home Mozaik 36. Ri Rock Festival – 10 godina postojanja Udruge Ri Rock

36. Ri Rock Festival – 10 godina postojanja Udruge Ri Rock

865
0

Od 01.12.2014. do 06.12.2014. u novo otvorenom klubu Palach održat će se 36. Ri Rock Festival s posebnim programom i trajanjem od čak 6 dana. Zanimljivost ovogodišnjeg Ri Rock Festivala je što će se održati dva djela festivala; jedan edukativni i jedan koncertni. Uz gostovanje raznih bendova i udruga održat će se razna predavanja, izložbe i radionice, a sve povodom desetog rođendana Udruge Ri Rock.
Ri Rock Festival je jedan od najdugovječnijih festivala u regiji koji nudi mladim nadama da pokažu što znaju te tako osvoje bogate nagrade i srca publike. Uz 36. godina postojanja, na festivalu je nastupilo preko 650 bendova pa čak i velikih zvijezda čija je karijera započela baš na Ri Rocku.
Festival je i ove godine natjecateljskog tipa pa će tako grupe koje zauzmu prva 3 mjesta osvojiti bogate nagrade gdje je jedna od nagrada snimanja EP album u novo otvorenom Studiu „Veles“ te poklon bonovi koje će osigurati Udruga Ri Rock i jedan od sponzora festivala.
Ove godine odabire se samo 12 bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem Ri Rock Festivalu te se boriti na zvršnim noćima 05. i 06.12.2014. za titule pobjednika 36. Ri Rock Festivala. Posjetitelji festivala moći će, kao i svake godine do sada, glasati putem ulaznice za bendove, a u odabiru pobjednika pomoći će im i žiri sastavljen od sponzora festivala, koordinatorima OKC Palach te članova Udruge Ri Rock

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here