Home Vijesti SDP izgubio Kantridu!

SDP izgubio Kantridu!

3020
1

1779906_10204525596933959_5746253683028307935_nPrvu pobjedu u pregovorima oko konstituiranja Vijeća mjesnih odbora nakon provedenih izbora odnijela je gradska opozicija! Prema jučerašnjem sporazumu tri novoizabrana vijećnika s područja MO Kantrida, SDP-u je iz ruku izbijena dugogodišnja stranačka utvrda i njihova dva vijećnika će po prvi puta provesti četverogodišnji mandat u oporbi. Prema istom sporazumu, za prvog predsjednika VMO Kantrida biti će izabran Milan Popadić iz Zelene stranke, drugi dio predsjedničkog mandata pripast će Predragu Šustaru iz HDZ-a, a treći Claudiu Marghettiju iz PGS-a.

Koliko je SDP-ovcima bitna Kantrida svjedoči i podatak da je dugogodišnja tajnica tog mjesnog odbora supruga Primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine. Zanimljivo je da je upravo vijećnik Zelene stranke županu mjesecima stvarao ‘opozicijsku situaciju’ u županijskoj Skupštini, a sada je vijećnik iste stranke presudio u mjesnom odboru u kojem radi Komadinina ‘bolja polovica’.

Konstituiranja Vijeća mjesnih odbora počinju u srijedu 19.11. i potrajat će barem tjedan dana. Neizvjesna je situacija u 13 mjesnih odbora u kojima nijedna strana nije dobila jasnu većinu pa će presuditi međustranačke koalicije.

1 COMMENT

  1. Kraj zlocinacke organizacije u Rijeci.

    Hoce li Svornic progovoriti o tome kako je Frnajic dosao na celo HNK Rijeke ili sutnja?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here