Home Najnovije 3u1 ubrzani tečaj njemačkog jezika

3u1 ubrzani tečaj njemačkog jezika

197
0

Nakon što je u rujnu uspješno krenula prva grupa polaznika intenzivnog 3u1 tečaja njemačkog jezika, OMNIA Centar za strane jezike u listopadu organizira novi ciklus ubrzanih 3u1 tečajeva njemačkog jezika namijenjenih osobama koje imaju namjeru tražiti posao u zemljama njemačkog govornog područja. Republika Njemačka ukinula je 1.7.2015. radne vize građanima Republike Hrvatske što olakšava zapošljavanje hrvatskih radnika u Njemačkoj. S obzirom na tu činjenicu, sve veći broj hrvatskih radnika razmišlja o pronalasku posla na njemačkom tržištu rada.

Za takve polaznike OMNIA Centar za strane jezike osmislio je poseban ubrzani 3u1 tečaj na kojem će kandidati na jednom mjestu dobiti kompletnu uslugu – osim savladavanja osnova njemačkog jezika tečaj uključuje i pomoć oko sastavljanja životopisa na njemačkom jeziku, pripremu odnosno simulaciju razgovora za posao na njemačkom jeziku, a po potrebi i prijevod svih potrebnih dokumenata na njemački jezik uz ovjeru od strane sudskog tumača.

Tečaj se sastoji od 65 sati nastave jezika na kojoj će polaznik savladati osnove njemačkog jezika potrebne za svakodnevnu komunikaciju, a koje odgovaraju jezičnoj razini A1 prema Europskom referentnom okviru za jeziku. Uz sam tečaj, polaznik će dobiti i 5 školskih sati gratis na kojima će uz pomoć profesora sastaviti životopis na njemačkom jeziku te uvježbati prezentacijske vještine potrebne za predstavljanje na razgovoru za posao, kao i simulaciju razgovora za posao na njemačkom jeziku.

Tečaj će se odvijati dinamikom od 6 školskih sati nastave tjedno. Cijena tečaja je 2700 kn plativo u dvije rate po 1.350 kn.

Osim nastave, koja se odvija u prostoru centra na adresi Trpimirova 4 (kraj riječkog nebodera), kandidatima će biti dostupne besplatne online konzultacije s profesorom kao i online platforma na kojoj će biti dostupni dodatni materijali za tečaj.

Nastava počinje sljedeći tjedan, a broj mjesta je ograničen. Prijave na info@omnia-jezici.com te na broj telefona051 587 – 775. (promo članak)

Previous articlePGS: Glas za regionalce nije bačen glas
Next articleDvadeset i osam nogometaša Rijeke u mladim reprezentacijama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here