Home Vijesti 42-godišnjak se iživljavao nad 55-godišnjakom nakon prometne nesreće u kojoj mu je...

42-godišnjak se iživljavao nad 55-godišnjakom nakon prometne nesreće u kojoj mu je oštećena rođakinja!

170
0
lisi

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničko ponašanje.

Policija ga sumnjiči da je navedeno kazneno djelo počinio 13. srpnja ove godine, na području Baške na otoku Krku na štetu 55-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Utvrđena je osnovana sumnja da ga je osumnjičeni fizički napao zadavši mu više udaraca šakama, uslijed čega je oštećeni pao te dok je bio na podu ponovo ga udario šakama i stolicom.

Na ovaj način je, nasiljem i iživljavanjem na javnom mjestu oštećenoga je doveo u ponižavajući položaj te time ispunio obilježja kaznenog djela za koje je prijavljen.

Ovom događaju, u kojem je oštećeni 55-godišnjak zadobio ozljede u vidu ogrebotina prethodila je prometna nesreća koju je prouzročio, a u kojoj je oštećena hrvatska državljanka u srodstvu sa 42-godišnjim osumnjičenikom.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 42-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Previous articleSviđao joj se dečko u avionu i napisala poruku na salveti: Njegova reakcija bila je prekrasna, vrištala je od sreće
Next article​Računalnom prijevarom riječka tvrtka oštećena za oko 183.000 eura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here