Home Sport AEK objavio fotografiju ubijenog navijača: ‘Maksimalna kazna za ubojice!’

AEK objavio fotografiju ubijenog navijača: ‘Maksimalna kazna za ubojice!’

257
0

Grčki navijač atenskog nogometnog kluba AEK ubijen je nožem u noći na utorak tijekom tučnjave s navijačima zagrebačkog Dinama i atenskog Panathinaikosa koji su u dobrim odnosima s Bad Blue Boysima. U sukobima navijača najmanje je šestero ozlijeđenih prije prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka koja se trebala odigrati večeras u 20:45 na stadionu AEK-a, ali je nakon ubojstva odgođena.

Grčki medij navodi da je hitna pomoć prebacila mladića u bolnicu, gdje su se liječnici borili kako bi mu spasili život. Uz njega je ondje bilo još nekoliko ozlijeđenih navijača, dok je njih šest “u očaju, držeći se za lice i stalno pričajući na telefon”, čekalo da vide što će se dogoditi s pripadnikom njihove skupine, navodi Gazzetta.


AEK je na svojim službenim profilima na društvenim mrežama zacrnio sve profilne slike u spomen na ubijenog 29-godišnjeg Mihaila. Sada su objavili i njegovu fotografiju uz koju piše: “Mihail, AEK te nikada neće zaboraviti, tražimo maksimalnu kaznu za ubojice!”

Previous articleOdgođena utakmica AEK-a i Dinama
Next article‘Počivaj kao Barbie’, slogan izludio ljude na internetu: Pogrebno poduzeće izrađuje lijesove u Barbi etilu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here