Home Sport Ahmad: Očekivao sam gore vrijeđanje

Ahmad: Očekivao sam gore vrijeđanje

823
0

Ne bi htio komentirati ponašanje tribina za vrijeme utakmice. Iskreno, očekivao sam i gore vrijeđanje mene i brata, na sreću nije bilo kako sam zamišljao, bilo je poprilično korektno i atmosfera je na koncu bila odlična”, izjavio je Ahmad Sharbini, a prenosi portal Index.hr.

– I meni i bratu bilo je jako teško igrati. S jedne strane ovo nam je prva utakmica u dresu Hajduka, želimo se dokazati, pokazati svima da nismo tako skupo plaćeni i dovedeni kao velika pojačanja bez razloga. S druge strane, igrali smo u Rijeci, na Kantridi pred svojim dojučerašnjim navijačima koje smo tako dugo razveseljavali. Nije nam bilo lako i nema dvojbe da nismo zadovoljni svojom prezentacijom, trebali smo dati puno više, pogotovo kada znamo da smo se kući vratili bez ijednog boda. No, kao što sam rekao, treba se što prije oporaviti i okrenuti budućnosti”, istaknuo je stariji brat Sharbini.

– Nije po meni Rijeka nešto posebno igrala. Stali su u obrani zgusnuto i čekali na našu grešku. Napravili su nekoliko dobrih kontranapada, izborili dva kaznena udarca, dok smo mi bili vrlo jalovi. Svoje prilike nismo iskoristili pa nam inicijativa koju smo po meni dobar period utakmice imali, praktički ništa nije koristila, zaključio je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here