Home Najnovije Ahmad Sharbini se vraća na Kantridu?

Ahmad Sharbini se vraća na Kantridu?

1292
5

Čelništvo Rijeke prošli je tjedan vodilo razgovore s čelnicima Hajduka. Splićani, navodno, pokazuju veliki interes za Antoninija Čulinu i Damira Kraliacha. Sandi Križman ih toliko ne zanima, ali zainteresirani su za njega  pod uvjetom da Rijeka preuzme nekog od njihovih igrača . Današnji Novi list donosi kako je Riječanima navodno ponuđen i Ahmad Sharbini, najbolji strijelac NK Rijeke, koji je u HNL-u u dresu Rijeke postigao 71 pogodak. Sharbini, koji se u Splitu nije pokazao tako uspješnim kao na Kantridi, ima još godinu i pol dana ugovora s Hajdukom.

5 COMMENTS

 1. ma nisu valjda popizdili??? koji će nam klinac sad Ahmad….smeta dole smetat će i ovdje
  mogu i ja doći smetati za 40.000 kn mjesečno..

 2. Valjda ovi naši telci neće pristati na ovu možebitnu pogodbu.Kad je prešao u Zvezdu iz Splita,Ahmad je izjavio kako je došao u velik klub,kako cili grad diše za Ajduka i kako je njemu i mlađoj sestrici jako lipo doli.E, pa nek dolje i ostanu što se mene tiče.Ni njega ni onog što si sam ni guzicu ne zna obrisati nikad više ne želim vidjeti u dresu NK Rijeke.Daleko im kuća

 3. Nemaju oni novce za Čulinu i Kreilacha,pa neka im ne dozvole ni da pitaju za njih…A o njihovim ponudama za preuzimanje nekih igrača iz njihovog pogona,ma smiješno je,pa takvih imamo tu i previše.Ahmad je bio nekad naj strijelac,a kad se samo sjetim kako su braća zajebavala klub,sa Jamalom na čelu,malo su igrali a više trulili tu.Neka klub više ne dozvoljava takvima da ih vrijeđaju i omalovažavaju.A Križmana jadnog više ne žele ni oni…,eto na šta spadne igrač koji ne daje sebe na terenu,i ne popravlja kvalitetu igre,nažalost pada i ništa od njega…

 4. Ha, bio sam u pravu: još kada su odlazili u Hajduk, rekao sam kako će se Ahmad sigurno uskoro vratiti. To nam je najisplativiji igrač: daje relativno puno golova, a prodali smo ga dva puta za dobru lovu (koliko love inače dobivamo od prodaje igrača, lova koju dobijemo za Ahmada je dobra lova).
  Ahmad bi dobro došao Alferezu u napadu (nažalost, Alfi vjerojatno odlazi – da je u nekom boljem klubu, nadavao bi se golova).
  Hajduk se u prošlosti nije usrećio ni sa jednim igračem Rijeke, ali mi nismo loše prolazili s igračima Hajduka – dakle zamjena Križman – Ahmad ide u našu korist.
  Inače, iz povjerljivih izvora sam čuo kako se i Partizan raspituje za Čulinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here