Home Sport Ahmad Sharbini: U 80. minuti su počeli grčevi

Ahmad Sharbini: U 80. minuti su počeli grčevi

1280
0

Ahmad Sharbini je u Varaždinu odigrao najbolju utakmicu u dresu »Rijeke« od kada se vratio na Kantridu, što predstavlja jedinu utješnu vijest za pristalice »bijelih« nakon svega što su proživjeli prošle nedjelje.
– Zadovoljan sam igrom i golovima, ali ne mogu biti zadovoljan jer nismo osvojili sva tri boda. A to je ipak najbitnije. Ništa, moramo se okrenuti »Dinamu«, dobrom radu čiji su se plodovi vidjeli u Varaždinu. Odlično smo stajali na terenu, sve je funkcioniralo do posljednjih 20 minuta kada smo prokockali tri gola prednosti iako smo imali igrača više. Pozivao sam u tim trenucima igrače da zadrže loptu, gušće stanu u sredini terena, jer se otvarao prostor da napravimo još nekoliko šansi. Međutim, uvukla se nervoza, povukli smo se u šesnasterac i počeli nizati pogreške… Na kraju moramo biti zadovoljni i s bodom – govorio je Sharbini tijekom jučerašnje presice i pokušao malo preciznije odrediti uzroke posrnuća u finišu utakmice.
Je li momčad pala na fizičkom ili mentalnom planu?
– Ne znam. Fizički smo se dobro osjećali do 80. minute. Anas mi je rekao da su ga grčevi počeli loviti u 80. minuti. Dogovor je bio da mi napadači dosta radimo fazu obrane, da zatvaramo njihove igrače i to nas je sigurno iscrpilo. Međutim, teško to objašnjava činjenicu da smo prokockali tri gola prednosti – rekao je Sharbini. (novi list)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here