Home Mozaik Al Bano otkrio razlog razvoda od Romine Power: “Pušila je previše trave,...

Al Bano otkrio razlog razvoda od Romine Power: “Pušila je previše trave, promijenila se”

235
1

Šokantno Al Banovo otkriće talijanskom tjedniku Oggi o razvodu s Rominom Power: “U mojoj kući džointi su bili dovoljni za izazivanje katastrofe”
Na kraju su za sve bili krivi zglobovi, kaže Al Bano za tjednik Oggi, otkrivajući pravi razlog razvoda s Rominom Power. “Prvi put govorim”: otkriće je senzacionalno. “Problem je bila marihuana – rekao je – Romina je to smeće pušila i do četiri puta dnevno”. Stoga su “u mojoj kući džointovi su bili dovoljni za rastavu”. Zvuči kao naslov komedije, ali to je čista istina. Ovakav način života popularni talijanski pjevač jednostavno nije mogao podnijeti. Ipak, pokušao je to učiniti: “Jednom sam, da se razumijemo, popušio travu.”

Vjerojatno je bio znatiželjan shvatiti što njegova tadašnja supruga proživljava u tom stanju ili je možda jednostavno pokušao ugoditi Romini, način da se nađe dok brod tone. Nije baš išlo: “Morao sam napisati broj i nisam mogao, stavio sam ga okomito. Mrzim sve tvari koje su loše za život. Izmislite stvarnost koje nema, udaljite se od stvarnog života. Nažalost, mnogi ljudi upadaju u to, čak i neka moja djeca. Nikad ništa nisam uzeo. Prije koncerata čaša viskija i to je to.”

Bivši par nedavno se vratio u središte pozornosti zbog slučaja Ylenie Carrisi, kćeri koja je nestala tog ukletog 6. siječnja 1994. Kraj iza kojeg još uvijek vrebaju tajne i o kojem roditelji i dalje vjeruju u dvije suprotne verzije. Ali to nije bio okidač za navodnu ovisnost: već je prije toga pušila. “Pušila je i bila sretna – nastavio je bivši suprug – kad je učinak prošao, rastužila se i zaplakala. Bilo je neprepoznatljivo. Nije više izražavala onu privrženost stvarima, strast za životom, za onim što smo doživjeli i gradili tih godina. Bio je to početak kraja.”

Previous articleSeverina se ozlijedila na koncertu, mislila da joj je je pukla potkoljenica
Next articleUhićen Milan Radoičić

1 COMMENT

  1. Je,pa on je šiptar i ju je navukel na ganju.To je šiptarski brend kak i Skenderbeu vinjak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here