Home Mozaik Alen Vitasović oporavio se od teškog oblika korone: ‘Probat ću pjevati…’

Alen Vitasović oporavio se od teškog oblika korone: ‘Probat ću pjevati…’

192
0

Pjevač Alen Vitasović završio je prije dva mjeseca u bolnici nakon što se zarazio teškim oblikom koronavirusa, a sada je na svom Facebook profilu podijelio kako se oporavio te da se priprema za koncert.

“Vidimo se sutra, prijateljski. Nakon tri lita ću provati pjevati. Hvala i dobrodošli”, poručio je.

Inače, Alen je zbog bolesti ranije bio otkazao sve nastupe i snimanja.

“Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji su uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, a po savjetu stručnjaka, prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon tri godine bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala Vam na dugogodišnjoj pomoći i podršci. Nema predaje”, napisao je ranije na Facebooku.

Prije godinu dana nije vjerovao da korona postoji. Na društvenim mrežama pisao antivakserske statuse i mislio da je korona urota.

– Nije ovo kuga. Ovo je neka velika urota da ljude pokore, da budemo robovi. Neka je to i bolest, ali nije toliko strašna. Nitko ne plače, nikoga niš ne boli. Nitko ne zna tko je to umro. Možda je teško onom koji izgubi svoje najbliže, ali Seruuu.!! A rak, srčani, moždani..???..ej…!!! Po meni triba izdržati u maloj brzini ali izdržati. Ovi koji već odustaju sad, nikad se više neće vratiti. Neću!! Toliko godina se mučim da me neće ovo sad natjerati da odustanem. – napisao je tada Vitasović na svom Facebooku.

Previous articleRusija namjerava ukinuti dobnu granicu za vojnike
Next articleGoran Tomić: Pobjeda za pozitivno ozračje uoči finala Kupa Hrvatske

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here