Home Mozaik Američki profesor tvrdi da vanzemaljci postoje i žive među nama. „Proučavaju nas...

Američki profesor tvrdi da vanzemaljci postoje i žive među nama. „Proučavaju nas pomoću dronova i umjetne inteligencije”

144
0
pexels miriam espacio 365625
pexels miriam espacio 365625

Garry Nolan, sveučilišni profesor na Sveučilištu Stanford, podržao je prisutnost vanzemaljaca na Zemlji na konferenciji održanoj u New Yorku

Još ne možemo sa sigurnošću znati je li čovjek jedino ljudsko biće na svijetu ili postoji li netko sličan po konstituciji i intelektu. Mnogi znanstvenici potvrđuju postojanje vanzemaljaca, ali mnogi drugi, međutim, to niječu i osuđuju. Kao što postoje ljudi koji vjeruju u njihovu prisutnost i oni koji slijede trend “dok ne vidim, ne vjerujem”. Prema riječima profesora sa Sveučilišta Stanford, vanzemaljci “žive među nama” te nas proučavaju i analiziraju pomoću dronova i umjetne inteligencije (Ai). A ti, vjeruješ li ti u to?

Istraživanje

Garry Nolan, sveučilišni profesor na odjelu patologije Medicinskog fakulteta Stanford (SAD), objavio je tezu koja potvrđuje postojanje vanzemaljaca. Ali ne samo to: profesor je rekao da oni žive među ljudima, ali bez da ih mi prepoznajemo.

Oni proučavaju naše navike, naša razmišljanja i analiziraju naš način života na ovom velikom planetu koji se zove Zemlja, ali to nije jedini.

U svibnju 2023. istraživač je predstavio svoje ideje na “Salt iConnections” u New Yorku: forumu usredotočenom na razorne inovacije u tehnologiji i geopolitici. Tijekom sesije pod naslovom: «Pentagon, izvanzemaljska inteligencija i srušeni NLO-i», objasnio je svoje teorije i svoje teze o izvanzemaljcima. Prisutna javnost nije vjerovala njegovim riječima, prenosi Corriere della Sera. “Ne samo da su izvanzemaljci već davno posjećivali Zemlju, nego su još uvijek ovdje”, rekao je Garry Nolan, tvrdeći da je također radio za CIA-u i američku obranu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here