Home Mozaik Amerikanac koji se preselio na Balkan: Hrvati su opsjednuti jednom stvari

Amerikanac koji se preselio na Balkan: Hrvati su opsjednuti jednom stvari

580
0

Američki tiktoker Justus Reid nedavno se preselio na Balkan i vrijeme provodi u Srbiji, BiH i Sloveniji. Ovih dana boravi i u Hrvatskoj na Bolu, a u svojim videima podijelio je iskustva. Kaže da su Hrvati opsjednuti bananama, a mislio je i da kip dupina predstavlja bananu.

“Morao sam platiti 1.40 eura samo da odem na WC. Volite li vi šljunčane ili pješčane plaže? Ja sam više za pješčane, a moj prijatelj za šljunčane. Hrvatska je krcata, ali ima puno kul ljudi”, ispričao je u videu na kojem je pokazao plaže, prirodu, hranu i kipove.

@justus_reid American in Croatia. ##balkan##croatia##hrvatska ♬ original sound – Justus Reid

“Splićanin sam i umirem od smijeha”, “Vidjela sam te na Bolu”, “Koliko ste vi Amerikanci škrti. Bolje platiti 1.40 eura nego kao u Americi obaviti nuždu u oceanu”, “Bila sam tu prošlog tjedna i razočarala se. Bočica vode četiri eura”, pisali su mu pratitelji u komentarima.

@justus_reid American in Croatia. ##balkan##croatia##hrvatska ♬ original sound – Justus Reid

Snimio je još jedan video u kojem je rekao da ga ljudi stalno pitaju da otpjeva pjesmu za koju misli da govori o ragbiju. Zapravo je riječ o Hajdukovom hitu Zbog jedne ljubavi. “Najjači si, brate”, “Tako je”, “Kad te Split i Hajduk uzmu, nema povratka”, neki su od komentara ispod objave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here