Home Najnovije Amerikanci videom predstavili Biuka i poželjeli mu dobrodošlicu na španjolskom (VIDEO)

Amerikanci videom predstavili Biuka i poželjeli mu dobrodošlicu na španjolskom (VIDEO)

93
0
Foto: Hajduk.hr

Hajduk je prodao Stipu Biuka (20) u Los Angeles FC. Mladi napadač potpisao je ugovor s Amerikancima do 2026. godine, a klub ima opciju produljiti ga za još jednu godinu. Vrijednost transfera prema neslužbenim informacijama iznosi 6.5 milijuna eura uz još 1.5 milijuna mogućih bonusa te 20 posto od idućeg transfera.

Biukov transfer prokomentirao je predsjednik Los Angelesa John Thorrington: “Stipe je nevjerojatno talentiran igrač sa značajnim iskustvom za svoju dob te ga se smatra jednim od najboljih mladih igrača u Europi. Uzbudljivo je poželjeti dobrodošlicu igraču njegove kvalitete, pedigrea i potencijala. Vjerujemo da će oduševiti naše navijače i pridonijeti uspjehu momčadi u nadolazećim godinama.”

Los Angeles FC predstavio je na društvenim mrežama hrvatskog nogometaša posebnim videom s njegovim potezima te mu na španjolskom zaželio dobrodošlicu u “anđeosku četvrt”. Malo je neobično što se američki klub oglašava na španjolskom, no LAFC je momčad latino zajednice u Los Angelesu i dobar dio svoje javne komunikacije vodi na španjolskom.

Previous articleOvo je radno vrijeme dućana i šoping-centara na Staru godinu.
Next articleFOTO: Ivana Knoll u Novu ulazi pozirajući na jet skiju u oskudnom badiću!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here