Home Mozaik Amerikanka koja se preselila u Dalmaciju: ‘Ove stvari mi se u Hrvatskoj...

Amerikanka koja se preselila u Dalmaciju: ‘Ove stvari mi se u Hrvatskoj ne sviđaju’

149
0

Američka tiktokerica Niav Konno već neko vrijeme živi u Hrvatskoj, točnije u Makarskoj, gdje se preselila prije sedam mjeseci, a sada je sa svojim pratiteljima podijelila što joj se u našoj državi ne sviđa.

“Znate da obožavam Hrvatsku i uvijek pričam o stvarima koje mi se sviđaju tu, ali ponekad me ljudi pitaju ima li nešto što mi se ne sviđa. I da budem potpuno iskrena, znam da sam sama izabrala da živim ovdje i da mi treba vremena da se prilagodim kulturi”, započela je u viralnom videu.

“Tako da ne postoji ništa što u Hrvatskoj mrzim, ali neke male stvari mi znaju smetati, posebno kada izađem vani. Primjerice, smeta mi što je pušenje dopušteno unutar kafića i klubova pa mi cijela kosa smrdi po dimu.

Druga stvar koja mi se ne sviđa je to što u Makarskoj nema nikakvih dostava kasno u noć. Sinoć sam malo previše popila i kad sam stigla kući, prije spavanja sam htjela nešto pojesti, ali nije bilo moguće naručiti hranu pa sam si sama morala napraviti večeru.

Nakon što sam pojela, oprala sam suđe i tek onda išla u krevet, ali sam se dotad već otrijeznila, tako da možda i nije tako loša stvar što dostave ne rade u dva ujutro”, zaključila je.

Previous articleKako je nastala La Scarpetta?
Next articlePar uhvaćen u 18+ akciji na plaži: Ali nisu u oni u nevolji, nego tip koji ih je snimio u vrućem trenutku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here