Home Biznis Aminess traži više od 1000 zaposlenika: Nudi do 15.000 kuna nagrada i...

Aminess traži više od 1000 zaposlenika: Nudi do 15.000 kuna nagrada i benefita, za edukaciju i razvoj izdvajaju čak 1,5 milijun kuna

276
0

Aminess hoteli i kampovi, jedna od najuspješnijih turističkih kompanija, započela je sa zapošljavanjem za turističku godinu 2023. Trenutni pokazatelji bookinga za iduću godinu najavljuju jednako velik interes domaćih i stranih gostiju. Kako bi privukli više od 1.000 zaposlenika, predstavili su novu kampanju pod sloganom „Gdje kolege postaju prijatelji“, u koju su uključeninjihovi zaposlenici i poznata lica s domaće scene. Iz Aminessa poručuju da kao poslodavac nude jedne od najboljih uvjeta za rad u turizmu. Zaposlenicima u 2023. isplatit će do 15.000kuna nagrada i benefita, što uključujesezonsku nagradu do 8.000 kuna za svakog zaposlenika, božićnicu,regres, dar djetetu i dar u naravi. Uz to, najavljuju da za edukaciju i razvoj zaposlenika kroz iduću godinu planiraju uložiti gotovo 1,5 milijun kuna.

Aminess je među prvima u turističkom sektoru krenuo s pripremnim aktivnostima za iduću godinu jer većinu svojih objekata planiraju otvoriti i prije Uskrsa. Za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije na najatraktivnijim turističkim lokacijama u Istri, na otoku Krku te u južnoj Dalmaciji traže više od1.000 zaposlenika. Raduju ih dobre najave i booking u objektima, no velik izazov predstavlja im pronalazak zaposlenikapoput kuhara, konobara i barmena.

„Zaposlenicima osiguravamo jedne od najboljih uvjeta rada u turizmu. Tražimo više od 1.000 ljudi, koji su spremni učiti i razvijati se te raditi s najboljim profesionalcima. U Aminessu njegujemo prijateljsku atmosferute razvijamo uspješnu turističku priču“, poručuje Marina Jurić, direktorica Ljudskih resursa u Aminess hotelima i kampovima.

Svim zaposlenicima Aminessa na raspolaganju su edukacije i programi usavršavanja, zbog čega se mogu razvijati unutar kompanije. Dobar primjer je i Martina Labinjan, koja je karijeru u Aminessu započela kao pomoćna slastičarka, a u međuvremenu je napredovala do pozicije pastry chefa. „U Aminessu sam našla više od posla. U sedam godina naučila sam raditi svoj posao i napredovala do voditeljske pozicije, sve zahvaljujući odličnom timu koji brine o zadovoljstvu i edukaciji svakog zaposlenika“, ističe Martina Labinjan.
Uzimajući u obzir makroekonomsku situaciju te inflatorne pritiske, iz turističke kompanije Aminess poručuju da su ponosni što zaposlenicima omogućuju isplatu nagrada i benefita u iznosu do 15.000 kuna, a to uključuje sezonskunagradudo8.000 kuna, božićnicu, dar djetetu i dar u naravi te regres. Također, kompanija zaposlenicima osigurava smještaj, topli obrok, plaćene troškove prijevoza, redovito isplaćuje jubilarne nagrade, kao i novčanu nagradu za rođenje djeteta.

Osim toga, zaposlenici sudjeluju i u posebnim programima nagrađivanja, u kojima se biraju zaposlenici odjela, mjeseca i godine, a koji se novčano nagrađuju i do 10.000 kuna za zaposlenika godine.

Pored izrazito konkurentnih materijalnih uvjeta, nove zaposlenike nastoje privući kampanjom u kojoj se pojavljuju i poznata lica –renomirana imena domaće gastro scene David Skoko, Hrvoje Zirojević, Melkior Bašić i Matija Bogdan,voditeljica i glumica Doris Pinčić te pjevač Marko Tolja,koji su proveli dan u ulozi zaposlenika.

Dodatno, svim novim, ali i postojećim sezonskim zaposlenicima Aminessa, osigurani su i smještaj, topli obrok te vrhunskistručni programi edukacijaza štokompanija kroz sljedeću godinu planira izdvojiti gotovo 1,5 milijun kuna. Aminessovi hoteli, kampovi i vile mogu dnevno ugostiti više od 13.000 gostiju, stoga jeedukacija zaposlenika jedna od ključnih karika kako bi spremno dočekali turističku sezonu te gostima diljem Jadrana pružili nezaboravno iskustvo boravka u destinaciji.

Previous articleJe li kriv dječak ili vozač automobila? Snimka vožnje biciklista (5) posvađala javnost
Next articleVIDEO: Ovako izgleda sudar motociklista s jelenom pri 90 km/h

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here