Home Sport I poslije Sharbinija – Sharbini

I poslije Sharbinija – Sharbini

563
0

Odlučujući se o novom kapetanu momčadi Robert Rubčić je vagao između vratara Velimira Radmana i prve špice, Ahmada Sharbinija. Obojica su lideri, igrači s težinom igračkom i moralnom, a novi će kapetan biti Ahmad. Igra dobro, nametnuo se radom i odgovornošću, rekao je Rubčić. Kapetanska vrpca, dakle, ostaje u obitelji Sharbini. Poslije Anasa, četiri godine stariji brat Ahmad. Anas je poslije prometne nesreće (i svega što se poslije događalo…), postao lice za naslovnu stranicu.

O detaljima prometnog udesa u klubu nitko ne želi govoriti, a tome brine službena pravnica, ugledna odvjetnica Neli Grbić. Inače, supruga šefa riječke policije. A to je potvrda da Anas nije imao – popust!

– Svakome se može dogoditi prometna. Anas je svjestan odgovornosti, ispričao se djevojci. Ali s obzirom na vrijeme događanja, sitni jutarnji sati, i okolnosti, oduzimanje trake je zasad prva kazna. Dovoljna za sada, jer biti kapetan Rijeke velika je čast – rekao je direktor Rubeša.

Trener Rubčić mora pripremiti momčad, u glavama i nogama, za teško gostovanje u zadarskim Stanovima.

Peti je to ogled sa Zadranima u šest mjeseci i – najteži. Naš se domaćin bori za ostanak, podigao je formu, skuplja bodove. Remijem bi bili zadovoljni, ali da bi ostvarili cilj morat ćemo se dobrano namučiti. Zadar ima kvalitetnu srednju liniju. Tu će se lomiti utakmica, rekao je Rubčić.

Ponudio je sastav u rasporedu 4-2-3-1: Radman – Miladin, Čejvanović, Turkalj, Dabac – Landeka, Pamić – Štrok, Fernandez, Anas Sharbini – Ahmad Sharbini. (jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here